Hvad er disse små hvide skum bolde hele min Oregano anlægget?

March 15

Hvad er disse små hvide skum bolde hele min Oregano anlægget?

Oregano (Origanum) er en forholdsvis nem herb at vokse i dit hjem haven. Når planter dyrkes i sund betingelser, vil du sjældent støder på problemer. Nogle gange, uanset hvor godt du har tendens til dine oregano, kan du gå ud i haven og finde tegn på skadedyr. Lille indskud af white på anlægget kan være et tegn på flere typer af skadedyr, men Føj "skum" til ligningen og du kan hurtigt udlede sandsynligheden for spittlebugs at have taget bopæl.

Udelukke andre skadedyr

Før du tager handling, forsøge at identificere, hvad du oplever ved nærmere eftersyn. Skadedyr at udelukke omfatter bladlus, som kan være hvid eller grøn og vises i klumper, der ligner bolde. Hvis du ser nøje, især med et forstørrelsesglas, vil du nemt kunne skimte individuelle insekter. Ingen skum bør være til stede. Hvide flyve ligner små hvide fluer men er svært at se individuelt. De ophobes normalt ikke i grupper eller bolde. Skala kan ligne hærdet mariehøns eller små bump af bomuld. Ægte skum er meget sandsynligt spittlebugs.

Spittlebug oversigt

Hvis det ser ud som om nogen har spytte på dit anlæg, flytte skum og inden for det, vil du finde en lille fejl. Dette er rede af nymfe form af spittlebug. Det skjuler her for beskyttelse. Selv om grimme og en smule mærkeligt at opdage, er de normalt uskadelig for planter--i mindre mængder. De udgør ofte i hakkene på grene af mange forskellige typer af anlæg. Også kendt som "froghoppers," spittlebugs er en del af familien Cercopoidea insekt og fjern fætre cikader og leafhoppers.

Løsninger

Slange planten ud med en moderat til stærk strøm. Hvis du skal, drej kraften af vandet lidt helt vaske de skummende reder fra din oregano. En anden løsning er at knivspids skum og fjerne det lille insekt i hånden. Nogle mennesker knuse disse mellem deres fingre og derefter vaske deres hænder. Hvis dit anlæg er mere end lidt dækket, kan du anvende en insekticid sæbe lavet for vegetabilske planter.

Andre urter påvirket

Spittlebugs synes at have en præference for rosmarin. Hvis du også vokser rosmarin (Rosmarinus), check det at sikre skum findes ikke på planter. Hvis din rosmarin har dem, og rosmarin er beliggende nær oregano, kan spittlebug har migreret. Det samme er tilfældet med salvie, en anden urt begunstiget af insektet. Disse er almindeligheder, så det er bedst at undersøge alle dine planter og slange dem ud.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com