Hvad størrelse stillinger til et træ hegn?

July 23

Hvad størrelse stillinger til et træ hegn?

Indlæg af eventuelle hegnet er nøglen til at holde hegnet stabil og robust. Træ hegn almindeligt brug træ indlæg som støtter. Størrelsen af stillingerne varierer med højden af hegnet samt nogle andre faktorer. At vide design for hegnet og nogle grundlæggende højde dimensioner vælge hjælper med at den korrekte størrelse træ indlæg for et træ hegn.

Post målinger

Træ indlæg bruges til hegn kan være enten firkantet eller rund. Firkantet indlæg er sleben til præcise størrelser og af ensartet størrelse, mens runde indlæg har større størrelse variation. Runde post størrelser er givet som diameter på toppen af stillingen i inches, og længden af indlæg i fødderne. For eksempel, er en 6-tommer med 8-fods runde post 6 inches tværs over den øverste ende af post og 8 fod lange. En firkantet post er angivet som størrelse i tommer, på hver side af stillingen og derefter længden. En 4-ved-4-post er 4 inches bredt på hver af de firkantede sider. Dette ville blive fulgt med længden af indlæg i fødderne.

Minimum højder

Stillingen skal nå så højt som den øverste vandrette skinne af hegnet. I mange hegn design er den øverste vandrette skinne under toppen af hegnet. For eksempel, skal en 6 fod høje hegn med den øverste skinne 1 fod under toppen af hegnet have indlæg at når mindst 5 fod over jorden.

Post længde

Træ indlæg angives almindeligvis så omkring en tredjedel af stillingerne længde er i jorden. Eksempelvis vil en 8-mund-lange indlæg blive begravet omkring 2 feet 8 inches, forlader lidt over 5 fod af post fremspringende over jorden.

Post størrelse

Højere hegn skabe mere af en stamme på indlæg fordi de har en større hegnet overflade fange vinden. Hegn mindre end 8 fod høj kalder for indlæg måler 6 af 6 inches, ifølge bygningsreglementer i Livermore, Californien hegn mindre end 10 feet tall kan bruge 6 x 6 tommer indlæg hvis stillingerne er placeret hver 5 fod langs hegnet linje. Hegn højere end 10 feet eller med indlæg, anbragt mere end hver 5 fødder, bør udnytte 6 x 8 tommer indlæg.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com