Hvordan man laver en Vanda orkidé Bloom

July 23

Hvordan man laver en Vanda orkidé Bloom

Vandaceous orkideer, eller vandas, er nogle af de mest interessante medlemmer af familien Orchidaceae og nogle af de pickiest når det kommer til blomstrende. De tre typer af vandaceous orkideer er rem-blad, terete og semi-terete. De har alle lignende lys og gødning krav, men teretes er mere tilgivende end de andre, selv om ikke så prangende som rem-blade typer. Vandas tage nogle særlige pleje, men giver det rigtige lys og følge en regelmæssig program af befrugtning vil have din vandas blomstrer på ingen tid.

Instruktioner

•Pot din orkidé i en hængende træ vandaceous slidset kurv eller en lerkrukke orkidé. Stabilisere orkidé med store bidder af orkidé bark. Rødderne må ikke kvæle, fordi orkidé stammer sit vand og næringsstoffer gennem de udsatte rødder.

•Sæt din vanda i et sted med fuld morgen sol, men ikke fuld eftermiddagssolen. Vandas har brug for mere lys end andre orkidé arter at sikre blomstrer. Terete vandas blomstrer bedst i fuld sol.

•Fertilize ugentligt med 20-20-20 flydende gødning mixet i 1 tsk pr. gallon i løbet af vækstsæsonen og hver anden uge i løbet af vinteren. Hæld gødning gennem potning medium og spray på de udsatte rødder, pas på ikke for at sprøjte løsning på bladene. Anvende en 10-30-10 bloom booster flydende gødning hver tredje program i løbet af hele året. Skyl potning medium med klart vand en gang om måneden for at undgå salt oprustning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com