South Florida Palm Tree typer

July 23

South Florida Palm Tree typer

South Florida lange, varme somre og milde vintre tillader en bred vifte af palmer til at vokse i regionen. Palmer kan være stort eller lille og kan have forskellige blad størrelser og figurer. Nogle foretrækker fuld sol, mens andre kan håndtere skyggefulde forhold. Mange forskellige palmer trives i det sydlige Florida, så der er sandsynligvis en egnet mulighed for hver gård.

Areca Palm

Areca palm tree er også kendt som sommerfugl palm. Denne palme er hurtigt voksende og bruges ofte som en busk eller hedge og for vind, privatliv og lyden skærme. Bladene på denne palme vokse til at være omkring 8 fod lang og 1 1/2 fod bred og er V-formet. Areca palmer kan vokse op til 20 fod høje og foretrækker fuld sol eller halvskygge. De trives i al slags jord, men bladene kan ikke nå sit potentiale i jord, der ikke er frugtbare.

Bismark Palm

Bismark palms er hårdføre træer, der kan vokse så langt nord som Sarasota. Denne høje palm sort kan nå højder på 30 fod til 60 fod høje. Bismark palms vokser langsomt. De foretrækker moderate til fuld sol og kan tåle mange forskellige typer af jord. Bismark palmeblade vokse til omkring 4 fod lang og stå stift oprejst. Bladene er opdelt i ca. 20 segmenter.

Christmas Palm

Christmas palms er almindeligt set South Florida yards. De er normalt dyrkes i grupper af to eller tre og vokse mellem 15 og 20 fod høje. Christmas palms har 5-mund-lange blade, der er opdelt i 2-mund-lange foldere. De vokser moderat hurtigt og foretrækker fuld sol men kan håndtere halvskygge. Christmas palms skal sandet jord, der er godt drænet og frugtbar.

Kokospalmen

Coconut palm er fælles for hele South Florida, og som navnet antyder, den producerer kokosnødder. Kokospalmer vokse fra Florida Keys op til Fort Myers og Palm Beach. De er normalt dyrkes som enkeltstående træer og ikke i grupper. Kokospalmer kan være stort eller lille, afhængigt af sorten. De kan vokse overalt fra 10 fod høje til 100 fod høje. Denne type af palmetræ vokser moderat hurtigt og foretrækker fuld sol og mange forskellige typer af jord.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com