Leder du efter Pool ideer og figurer

July 24

Leder du efter Pool ideer og figurer

Når du planlægger en i-jorden pool til din værftet, er der mange design faktorer at overveje. En af de mest betydningsfulde beslutninger, som du skal gøre er dens form. Den tilgængelige plads i din værftet kan begrænse dine valg, men du bør også overveje det overordnede udseende, som du ønsker at oprette din landskab og hvordan du primært vil bruge swimmingpoolen.

Oval

En oval-formede swimmingpool giver et klassisk look til din værftet. Du kan vælge fra en bred vifte af størrelser, men en typisk ovale pool foranstaltninger 13 x 25 fødder eller 14 x 29 fod. Enderne af poolen er afrundede mens siderne indslag en straight flade. Det er en ideel mulighed, hvis din familie planer om at bruge poolen for vandsportsaktiviteter, såsom volleyball eller basketball, fordi der er masser af åbne rum i midten af poolen. Mens det ikke er standard størrelse eller form, kan du bruge en oval pool til svømning omgange så godt.

Nyreformet

Svarende til ovalt men byder på en lille side indrykning i den ene ende af poolen til at give en buet udseende, en typisk nyreformede swimmingpool måler 14 x 25 fødder eller 17 x 33 fod. Men konstruktionen egner sig til tilpasning, så du kan få det monteret på plads i din værftet. En nyre-formet swimmingpool har et meget naturligt look og er en effektiv mulighed, hvis du ønsker at indarbejde din pool landskab planter og blomster, fordi den indrykkede plads giver et ideelt sted for plantning.

Roman

En romersk swimmingpool har en rektangulær form, men de fire hjørner er afrundede indad og enderne har en cirkulær form for en mere dekorative udseende. Denne type af pulje har en elegant, klassisk udseende og kan være forstærket af flise trim langs dens vandlinjen at fremhæve figuren. Det er en ideel mulighed, hvis du gerne vil give din værftet en middelhavs-inspireret makeover. Stil ændrer dog ikke fra puljens funktion, da der er masser af plads til svømning, vandsport og andre aktiviteter.

Figur 8

Som navnet antyder, er en tal-8 pool en modificeret oval form med indsnit på begge sider i midten. Men i modsætning til nummer 8, figuren pool nødvendigvis behøver ikke at være af samme størrelse i begge ender. Du kan bruge formen til at oprette særskilte dyb og lavvandede ender, så flere aktiviteter kan forekomme i poolen på samme tid. Som en nyre-formet swimmingpool giver det også ideelle steder til udplantning blomster, buske og planter på grund af indrykningerne.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com