Ildslukker typer

July 24

Ingen forventer et brand. Brande ske og spredes hurtigt, har ødelægge materielle besiddelser og truer livet for dig selv og dem, du kært. Forebyggelse af skovbrande kan reducere risikoen for brand truer dit hjem, men ingen måde sikrer på, at en blis ikke bliver uventet bryder på grund af defekte elektriske ledninger eller et lynnedslag. Hvert hjem bør udstyres med en brandslukker, bare i tilfælde det utænkelige sker.

Klasse A

Fælles "dagligdags" brande er mærket som klasse en brande. Pap, papir, træ og mange plast er ansvarlig for mange hjem brande. Indendørs pejse og bål er kontrolleret klasse A brande og bør overvåges nøje for at sikre, at de ikke spredes ud af det relevante område. De fleste klasse A ildslukkere bruger vand som en base agent; skum, carbondioxid, tør kemiske pulvere og fordampning væsker kan bruges sammen til at sætte ud en klasse A blaze.

Klasse B

Når brandfarlige væsker såsom olie, svinefedt, Petroleum og benzin antænde, de vil forårsage en klasse B brand. Brug aldrig vand til at slukke denne type af brand. Den resulterende steam vil i bedste fald skolde dig; værste case scenarier inddrage brand spredning på sådanne force at nogen i nærheden af det vil være alvorligt eller dødeligt såret. Tør kemikalier, fordampning væsker, kuldioxid og skum anvendes alle i en klasse B brandslukker.

Klasse C

Når elektriske apparater og afsætningsmuligheder funktionsfejl, producerer de et klasse C brand. Ved hjælp af vand til snus ud en elektrisk brand er ekstremt farlige; vand vil ikke kun forværre flammerne, men i høj grad øge risikoen for elektrisk stød. Klasse C ildslukkere bruger en kombination af tørre kemiske agenser, fordampning væsker og kuldioxid til roligt sætte en elektrisk brand.

Klasse D

De fleste hjem behøver ikke at gemme en klasse D brandslukker. Denne type bruges på brande, der er forårsaget af brændbare metaller som titanium, kalium og magnesium. Kemiske laboratorier, såvel som pædagogiske kemi labs, bør være udstyret med denne type ildslukker i tilfælde af en ulykke indtræffer. Brandslukningsmiddel brugt er et tørt pulver, der hjælper med at kvæle flammerne; forskellige pulvere anvendes afhængigt af metal involveret. Klasse D ildslukkere er nyttigt kun for denne type af metal-induceret brand og bør aldrig anvendes på en økologisk eller elektrisk ild.

Kombination ildslukkere

Hver klasse af brandslukker kan købes separat, men den sikreste og mest økonomiske mulighed er at købe en A-B-C kombination brandslukker til dit hjem. Disse ildslukkere kan håndtere næsten alle fælles husstand blazes i én enhed. Når du bruger din A-B-C ildslukker, Husk at PASS: trække pin; sigte på bunden af ilden; klemme håndtaget langsomt; og feje fra side til side. Mange supermarkeder tilbyder et mere kompakt A-B-C ildslukker, der indebærer at fjerne fælles landbrugspolitik og trykke på en knap til at udvise de kemiske agenser. Aldrig forsøge at bekæmpe et hurtigt sprede branden. Ved det første tegn på en stor blis, få din familie og kæledyr ud af huset straks, så kontakt din lokale brandvæsen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com