Den bedste Type af jord til Pole bønner

July 24

Pole bønner som varm jord i fuld sol. Den bedste type af jord til pole bønner er en løs veldrænet jord, der har været arbejdet på at give plads til rødderne til at udvide. Pole bønner vokse godt i de fleste områder af USA med kun et par justeringer til jorden.

God dræning

Pole bønner som løs, veldrænet jord i fuld sol. I områder med tung jord eller dårlig dræning gør pole bønner bedst i højbede.

Ler og hårde jord

Jord, der er hårde, sprøde eller fuld af ler er ikke ønskeligt. I områder med hårdt eller lerjord, jorden suppleres kraftigt for at løsne det eller højbede kan bruges med ændrede jord.

Jord Conditioning

Jord, der har været arbejdet i en dybde af 8-10 inches er ideel. Tilføjelsen af kompost er ønskelig, sammen med alderen husdyrgødning eller organisk gødning.

Jordens pH-værdi

Den bedste jord pH for pole bønner er 5.8 til 6,0, men de vil gøre godt i en pH række 5,5 til 6,5. Basisk jord over pH 7,5 har brug for ekstra jern til at forhindre klorose. Sure jordbund, under 5.5, kan korrigeres ved tilsætning af kalk at hæve pH.

Rotation

Jord-bårne sygdomme undgås ved at dreje stangen bean afgrøder på en treårig cyklus. I områder med root rot er en fire - fem år rotation bedst. Pole bønner er flyttet til et nyt sted hvert år, roterende tilbage til deres oprindelige placering efter et passende antal år.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com