Typiske Toilet Flange forskudt mod en væg

July 24

Toilet flange er montering, der sikrer toilet på gulvet. Det består af et afløbsrør og en flad krave, der sidder på gulvet. Denne montering sidder en standard måling fra væggen--nok til at tillade toilet til at passe på toppen uden butting op mod væggen.

Standard Toilet Flange afstand

Standard afstanden til toilet flange fra muren er 12 inches. Dette kan rumme næsten alle typer af toiletter, og det er den mest almindelige måling til at bruge. Ikke alle toiletter sidde dette langt fra væggen; men det er en sikker satsning at antage dit toilet bliver. Denne måling er taget fra den færdige væg til midtpunktet i flange drænhul, ikke kanten af flangen. Det er meget vigtigt, fordi hvis du måler ud 12 inches fra kanten af flangen, dit toilet bliver for langt fra væggen.

10-tommer toiletter

Før du installerer enhver toilet, kontrollere dokumentation for at sikre dit toilet ikke kræver en anden forskydning. Nogle toiletter kræver kun 10 inches af plads mellem væggen og flange. Dette er blot lidt kortere end 12-tommer standard. Fordelen er, det giver mulighed for mere plads foran toilettet, og nogle gange plads er dyrebare i mindre badeværelser. Hvis dit badeværelse er lille, kan det være værd positionering flange bare 10 inches fra væggen til at give dig selv en yderligere to inches af plads foran toilettet. Hvis dit toilet kun kræver 10 inches af offset plads, vil det sige i de produktspecifikationer, der er anført i din instruktionsbog.

Tilføjer afstand

Nogle teknikere vælge at installere toilettet op til 13 inches fra væggen. Dette giver blot mere plads til installation, og det giver brugeren plads bag på toilettet. Det kan også rumme enhver størrelse forskelle i forskellige toilet modeller, hvis de findes. Hvis badeværelset er større og der er masser af plads foran toilettet, giver det mening at give dig nogle ekstra plads.

Sidevægge

En anden måling til at overveje, er afstanden fra sidevæggen. Mens 12-tommer måling tager sig af afstanden fra bagvæggen, skal du mindst 15 inches fra den naermeste sidevaeg installere toilettet. Dette giver brugeren plads til at sidde og giver mulighed for installation af en papirholder. Uden nok Sideværelset, vil toilettet være vanskeligt at bruge og få adgang til. Denne måling er også taget fra væggen til midten af drænhul flange.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com