Trin til en frø til at vokse ind i et træ

March 17

Trin til en frø til at vokse ind i et træ

Træ frø er alle omkring os, sædvanligvis i form af frugter og nødder. Frø til træ cyklus er den samme som andre frø til plante cyklusser, selv om vi sjældent dyrker vores egen træer fra frø.

Frø

Frø af en træet indeholder et foster og mad for embryoet. Frøene kan komme i forskellige pakker, såsom agern, andre nødder, inde frugter eller inde kegler. Under ideelle betingelser, vil frøene spire, så spire og sende rødder ned i jorden. Frø skal have overlevet sygdom og landede i et sted, hvor det er købedygtig rod i jorden og får vand, sollys og luft.

Planter og træer

Når frøene er spiret, vil det producere blade, så det kan brødføde sig selv gennem fotosyntese. Det fortsat vil vokse, i sidste ende producerer woody karakteristika såsom små træstammer og grene. En "baby" tree er en sætteplante; træet er mest modtagelige for død på dette tidspunkt. Når træet har en diameter på 4 - 5 tommer trunk, betragtes det som et ungt træ. De fleste træer på planteskoler er i unge fase af udviklingen.

Modenhed

Unge fortsætter med at vokse og producere blade og frugt. Dermed er det også producerer nye frø, som starter cyklen igen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com