Hvordan virker Garage gulv pletten arbejde?

July 25

Hvordan virker Garage gulv pletten arbejde?

Hvordan virker Garage gulv pletten arbejde?

Hvis du bor i et hjem med en garage, så er der en god chance for, at din garage gulv er plettet med olie, fedt, maling og en rigdom af andre ulækkert stoffer. Sure, kan du rense det, men i de fleste tilfælde, det er kun et spørgsmål om tid før de uinteressante pletter igen. Mens du kan være fristet til at opgive kampen og bare lade din garage gulv farves og rodet, der er en forholdsvis nem løsning på dit problem: garage pletten.

Hvad er Garage gulv pletten?

Gå ind i ethvert hjem forbedring butik og du skulle have noget problem at finde farvnings-løsninger til din garage gulv. Også kaldet konkrete pletten, er disse produkter lignende til at male, fordi de anvendes direkte til garage gulv med en børste. Dog i modsætning til maling eller floor coatings suge pletter lige ind i den betongulv.

Så i stedet for blot belægning området (som maling og belægninger), produktet er faktisk optages og bliver en del af beton gulvet, selv (det er permanent farvet). Hvis du undrer dig over hvorfor maling og andre former for belægninger ikke pletten, det er på grund af ingredienserne fundet i farvning produkter: phosphorsyre eller saltsyre syrer og salt. Når den anvendes på beton, reagerer denne sure løsning kemisk med mineraler fundet i beton. Når denne kemiske reaktion sker, åbner porerne i betonen til at absorbere løsningen. På samme tid reagerer salte med kemikalier til farve, form.

Fordele og ulemper af Garage gulv pletten

Fordi garage gulv pletten er absorberet i betonen, materialet skrælle ikke og varer længere end Gulvlakkers og maling. Og da det ikke skal være perfekt, er det meget lettere at anvende end andre typer af gulvbelægninger. Når først færdig, garage gulv pletten er også nemt rengøres og kan anvendes igen efter behov. Men fordi beton er et porøst stof, når en garage gulv er plettet, det er vigtigt at indse, at alle materialets mangler vil stadig ses - i modsætning til maling eller belægninger, garage gulv pletten gør ikke dække over betonen, så alle disse mangler vil stadig være der. Hvis du er ok med det selv, så er garage gulv pletten en hurtig og nem måde at få - og holde - en velholdt og attraktive garage gulv.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com