Hvordan man finder en Pool Liner lækage

July 25

Hvordan man finder en Pool Liner lækage

Har din egen swimming pool kan gøre hver sommer særlige. Dog skal en pool også vedligeholdes ordentligt. Hvis det virker som om din pool liner kan utætte, Sørg for det er virkelig en lækage og ikke bare fordampning. Oprette en spand ved siden af din pool og fylde den med vand. Mark mængden vand i spanden og poolen begge mister over et par dage. Hvis poolen taber mere vand, er det på tide at begynde at søge efter lækagen i foringen.

Instruktioner

•Walk omkring ydersiden af pool og kigge efter eventuelle vandpytter på jorden. Hvis du finder en, vil lækagen sandsynligvis være i dette område.

•Få i poolen og kontrollere for lækager stor nok til at blive set. Fokusere de fleste af liner op mod pumper, ventiler, filtre og andre mekanismer. Lækager er mest sandsynligt, at formen i mellem foringen og disse mekanismer.

•Sæt et par dråber frugtfarve eller nogle andre sikker farvestof til områder af vand i nærheden af mulige lækager. Se hvor levnedsmiddelfarvestof rejser. Hvis en lækage er nærliggende, trak levnedsmiddelfarvestof i retningen. Følge det indtil du har fundet den beskadigede liner.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com