Hvordan virker Roomba støvsuger?

July 26

Roomba Robot støvsuger

Selvom Roomba støvsuger virker som en helt ny innovation, vil kendere med en pool-rengøring vakuum genkende nogle af sine mest grundlæggende kvaliteter. Selvfølgelig, i modsætning til en pool vakuum, at Roomba ikke afhængig af strøm og skråninger af puljens gulv. Mens det kan være den næste udvikling af et lignende koncept, tag ikke fejl om det: det er en evolution. Stand til at arbejde på tæpper og trægulve, det renser et hjem med en smidighed og en automatisk navigationssystem.

Den bekendt System

iRobot er det firma, der fremstiller Roomba. Ifølge sin hjemmeside bruger firmaet et proprietært system kaldet klar til at styre den robot tomrum. Der er forskellige modeller af Roomba, varierer betydeligt i pris. Hvad er forskellen? Det er ikke helt i rengøring. De højere prissatte modeller har en mere sofistikeret og detaljeret navigationssystem. Hver af modellerne bruger dog hovedsagelig de samme videnskab til at bevæge sig rundt i huset. KLAR robotics system bruger følere, der afhente oplysninger fra miljøet, herunder form og størrelse for sal, alle objekter i den måde og selv bevægende artefakter (som mennesker og kæledyr). Virksomheden hævder sensorerne kan afhente nye oplysninger om miljøet op til 67 gange i sekundet.

Sådan fungerer det

Når du tænder Roomba, går det igennem en scanningsprocessen. Under denne proces, som tager et par sekunder, at robotten i størrelsen af rummet. Det udsender infrarøde signaler og venter på at indsamle bounce bagsiden af disse signaler. Det gøres på samme måde en delfin eller et bat bruger Ekkolokation til at bestemme dens omgivelser. Forsiden af Roomba er udstyret med et sæt af sensorer, der konstant sender signaler, mens det rengøring af værelse. Dette er, hvordan Roomba ved hvis det bliver klar til at falde ned ad trappen. Hvis det ikke får et signal tilbage i et bestemt tidsrum, ved det det er tid til at vende rundt. Det bekymre ikke let ramlede ind objekter, som det skal komme så tæt som muligt til møbler til ren effektivt. Når det kører ind i en hindring, vender det rundt til at rense en ny sti.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com