Hvordan man Wire en Hunter 44260 termostat

July 26

Hvordan man Wire en Hunter 44260 termostat

Hunter 44260 angive og gemme termostat er en programmerbar termostat med en digital udlæsning at du kan installere selv du kan styre både din vandvarmeren og din klimaanlægget. Angiveligt sparer mere energi i forhold til ældre termostater, fordi du kan programmere den til at levere forskellige niveauer af opvarmning og afkøling for forskellige tidspunkter af dagen. For eksempel, du kan programmere den til en minimal grad af opvarmning og aircondition når ingen er hjemme, og så få det automatisk gendanne de niveauer, du har brug for, når du vender tilbage. Du kan installere denne termostat selv med grundlæggende værktøjer.

Instruktioner

•Drej din gamle termostat til positionen "off" afbryderen. Skåret strømmen til din ovn og klimaanlæg, ved at deaktivere vigtigste panel-afbryderen for hver, eller ved at deaktivere circuit breakers, der leverer elektricitet til hver.

•Tag panelet cover og mekanisme af din gamle termostat. Du skal kunne se ledningerne og termostat ledninger terminaler.

•Stick passende bogstaverne etiketten på hver ledning ved at matche det til punkt og prikke på terminalen som kablet er tilsluttet. (Bemærk regler i trin 3, hvis bogstaverne ikke passer præcist). Ikke tag farve af nogen ledning i betragtning når mærkning.

•Label nogen ledning tilsluttet en terminal markeret RH, Rasmussen, VR eller 4 med mærkaten markeret RH. Etiket RCor VC terminal wire med RC mærkaten. Y, C, M eller O wiren matcher y/o mærkat, men hvis der er både et Y og en C label ikke C wire. I stedet, dække sin udsatte ende med elektrisk tape og skubbe det bag termostaten monteringsplade.

Mærke W, H eller B ledningen med W/B mærkat, G eller F wiren med G mærkat og Y1 wire med Y1 mærkat.

•Løsn hver ledning til afmontere den fra sin terminal. Kontroller, at ledningerne ikke falder bag væggen. Fjerne termostaten væg plade, og bøje ledninger over det hul efterladt af den gamle termostat til at holde dem fra at falde.

•Tryk på fanen udgivelse i bunden af din nye Hunter 44260 at fjerne Kontrolpanel fra monteringspladen. Lægge Styrepanel.

•Anbring monteringspladen over hullet efterladt af den gamle termostat, og trække mærket ledningerne gennem den store rektangulære åbning mellem to monteringshullerne på vægpladen.

•Level vægpladen, ved hjælp af et niveau for præcision og mark væggen gennem hver af de to monteringshullerne på pladen.

•Drill en 3/16-inch hul på hvert markeret stedet, der er mindst så dybt som plast ankre forsynet med din termostat. Tryk på et anker i hver enkelt hul med din hammer.

•Sæt væggen plade på væggen igen, så at montering huller linje med ankre. Trække ledningerne tilbage gennem rektangulære åbning og niveau pladen igen. Indsæt de medfølgende monteringsskruer i hver monteringshul og fastgør dem gennem anker med dit flad-head skruetrækker.

•Løsn terminal skruer som du har matchende mærket ledninger med din Phillips hoved skruetrækker. Fjern ikke nogen af skruerne. Skruerne er placeret under den rektangulære åbning på vægpladen.

•Match hver mærket ledning til terminalen. Indsæt fritliggende slutningen af hver ledning bag den firkantede sorte terminal skjold, der står bag hver skrue. Fjerne jumperen mellem RC og RH ledningen, kun hvis du har både en RC og RH wire. Ellers slut uanset hvilken ledning du har og efterlade jumperen på plads.

•Stram hver skrue efter du indsætter wiren. Dække enderne af nogen ekstra ledninger med elektrisk tape og skubbe dem bag væggen. Skubbe eventuelle overskydende længde af wire.

•Indstil termostat Kontrolpanel kontakten til "Off" og fan skifte til "Auto". Angiv den "han / HG" skifte på bagsiden af kontrolpanelet "Han" for elvarme eller "HG" for gas varmen. Aktivere eller deaktivere parameteren "Automatisk gendannelse" på bagsiden af kontrolpanelet, som du ønsker. Indstille parameteren "Ordning skrive" til "Std" for et standard system og "HP", hvis du har en varmepumpesystem.

•Sæt to AA-batterier i batteriholderen. Kontroller polariteten svarer illustrationer i rummet.

•Sæt toppen af Kontrolpanel over de to faner øverst på vægpladen. Dækslet termostaten på væggen pladen og tryk derefter på bunden af panelet for at snap det på plads over fanen nederst. Tving ikke dækslet på pladen.

Gendanne magten til din ovn og klimaanlægget og programmere din nye Hunter 44260 efter anvisningerne i din instruktionsbog.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com