Sådan Cure rød bold svamp steder på Maple Tree blade

July 26

Sådan Cure rød bold svamp steder på Maple Tree blade

Svampe leaf spot sygdomme vrimler i prydplante og skygge træer. Nogle er harmløse, men andre kan ødelægge sundhed af et træ og kræver behandling. Forebyggende foranstaltninger er den bedste metode til kontrol. Svampen sporerne overvintre, så fuldstændig fjernelse af inficerede dele er påkrævet, før ethvert yderligere kontrol er forsøgt. Den røde bold svamp findes i ahorn træer kunne være Phyllosticta, Physalosporia, Gloeosporium eller Taphrina, som danner en slags rund eller oval rød eller lilla rød leaf spot.

Instruktioner

•Indstil op en stige på et fladt område i nærheden af maple træ. Indsamle de inficerede blade fra træet. Du skal muligvis bruge grensakse til at skære dem. At fjerne de inficerede blade kan hjælpe med at forhindre svampesporerne spredes.

•Rake op faldt bladene fra det omkringliggende område. Hvis der er andre inficerede træer i nærheden, fjerne deres blade og rake under dem så godt. Hvis du ikke behandler i nærheden træer, reinfect sporer din maple gennem vinden og dyr distribution. Ødelægge bladene.

•Prune ud af den centrale grene i sent falde eller vinter. Åbning af baldakinen tilskynder luft flow og giver blade til at tørre ud, som vil holde svampen i at gengive. Ikke plante andre grønne områder for tæt til maple træ. Ideelt skal du oprette en buffer zone af flere fødder mellem det yderste punkt af ahorn og supplerende beplantninger.

•Spray træ med et svampemiddel. Taphrina og Physalosporia vil kræver ingen svampedræbende behandling. Phyllosticta og Gloeosporium vil kræve kemisk behandling, hvis skaden er alvorlig. Gloesporium vil få bladene til at falde ned, som kan påvirke træet vigor hvis der hæmmer den fotosyntese. Fungicid valgt bør indeholde mancozeb eller chlorothalanil.

•Applicer den nødvendige fungicid ligesom bladknopper danner i foråret så du kan fange sporerne, før de inficerer fuld nye blade. Fungicider har begrænset kontrol på leaf spot sygdomme, men hvis problemet er omfattende, en ansøgning ifølge producentens anvisninger kunne være gavnligt. Instruktionerne produkt vil fortælle dig hvor meget gælde til din type og størrelse af ahorn træ.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com