Hvordan til at rense dit hus hurtigt

July 27

Hvordan til at rense dit hus hurtigt

Telefonen ringer, og det er din hyper-kritisk svigermor. Hun vil være overstået i mindre end en halv time for et besøg. Den dårlige nyhed---udover kort varsel besøg---er, at dit hus er smidt i papirkurven. Den gode nyhed er der er flere måder at rense dit hjem, eller gøre det ser renere, i et snuptag. En timer, en vasketøjskurv og få svedig minutter af uafbrudt rengøring handling kan forvandle dit sted efter tornado-besøg-klar.

Instruktioner

•Sæt kids legetøj tjenestegørende. Fortælle dem, de ikke behøver at lægge alle deres legetøj væk, men at de skal samle dem alle og tage dem til deres værelser. Dette bør holde dem travlt og ud af dit hår i mindst et par minutter. Tænde et stearinlys eller stik i en luftfriskere.

•Drej dit fokus til værelserne din gæst er mest tilbøjelige til at indtaste: stuen, køkkenet og badeværelset. Angiv en timer for tre til fem minutter og arbejde på rod kontrol. Bære en vasketøjskurv og smide så meget rod i det som du kan, anbefaler "Hurtig og enkel" magazine. Stuve kurven væk og har tendens til at det senere.

•Gather op alle dine beskidte retter og sætte dem i opvaskemaskinen eller i ovnen, anbefaler Nickeldeon forældre slutter. Spild ikke tid vask dem lige nu. Når du har gemt retterne, give tællerne en hurtig tørre ned.

•Tag en kurv eller tomme shopping taske ind i badeværelset og samle alle de tandbørster, læbestift rør, hairspray flasker, tomme toilet papir rør og egensindige magasiner. Swish toilettet rent med en hurtig 30-anden knalde af toilettet pensel. Tørre ned i vasken og stash din taske eller kurv nedenfor.

•Vacuum hvis du har tid. En frisk vacuumed gulvet gør et værelse udseende og føler sig ren, selv om det ikke pletfri. Hvis du ikke har tid til at rydde alle rod, støvsuge områder rundt om i sofaerne eller gæst siddepladser områder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com