Hvordan man laver en Garage Foundation

July 27

Hvordan man laver en Garage Foundation

Stiftelsen anses "knogler" af en bygning; så stærk som knoglerne er vil være, hvor stærk bygningen er. Ved at tilslutte sig dit lokale bygningsreglementer og zoneopdeling love kan du bygge en garage foundation, der er egnet til dit område jordbund og klima. Selve processen med at opbygge fundamentet er enkel, bare omhyggelige og det kræver en rimelig mængde af fysisk arbejde.

Instruktioner

•Measure den omtrentlige layout af garage foundation og drev en undersøgelse spil i jorden på hvert hjørne. Når alle fire stakes er på plads, måle diagonalt fra hjørne spil til hjørne indsats og justere indsatsen, indtil hver diagonal måling er den samme som den anden. Dit fundament vil derefter firkant.

•Tie mason strengen mellem indsatserne omkring 4 inches fra jorden. Mason's streng nu markerer den udvendige kant af dine vægge. Foranstaltning 6 inches fra denne linje (uden for bygningen) og placere en indsats, så måler 12 inches fra denne linie ind i bygningen og placere en aktiepost. Forbinde disse stakes med mason's streng. Du skal nu se på omridset af tre firkanter. Den oprindelige linje er stadig uden for dine vægge, men de andre to mark bredden af din garage foundation.

•Dig ud af bredden af dit fundament til dybden angivet af din bygning kode (i de fleste områder vil det være 3 fødder i dybde) plus 6 ekstra inches. Så hvis din kode kræver for instituttet til at være 3 fødder i dybden, grave et hul, der er 3 fod, 6 inches dyb.

•Spray fundamentet hul med vand og bruge en hånd tamp for at tamp ned i bunden jorden, så det er endda og kompakt. Tilføj 6 inches af grus til bunden af hullet og brug hånden tamp for at udjævne overfladen af grus. Grus indeholder kloakering til din garage foundation.

•Sæt din beton danner ind i hullet, sikker på de er niveau og støttes i at modstå kraften af beton. Typen formular system du har lejet vil bestemme hvordan man bedst til at støtte former.

•Measure i fra den udvendige kant af din væg (fra det originale spil og streng) at finde midten af din væg. Slå et søm i kanten af dine formularer til at markere midten og køre strengen mellem dem. Kør derefter en 2 x 4 under strengen hele længden af dit fundament. Bore huller så du kan hænge dit ankerbolte for din vindueskarm plade efter betonen er blevet hældt (men er stadig våd).

•Hvis armeringsjern er påkrævet af din bygning kode, før slips eller flyde ind i våde beton en lille armeringsjern støtte mat (tre på langs stykker følgeskab af en kort cross stykke hver fire fødder) og anbringes i hullet før du hælder.

Tips & advarsler

  • Sæt nogle hjørne stakes, der er 2 fødder forskudt fra din oprindelige udvendige hjørner, så de ikke vil blive forstyrret af dine grave din garage foundation; denne måde du skal ikke remeasure når det kommer tid til at finde midten af væggen, men vil have en offset spil på plads.
  • Ikke bygge en garage foundation uden at få de korrekte tilladelser og kontrol BauGB. Tilladelser og kode er om mere end skatter og papirarbejde, de er at sikre, at ifølge jordtype i området at bygninger er konstrueret sikkert. Du ønsker ikke din færdige garage til at bryde sammen i en rainstorm, fordi du ikke vidste, hvor dybt instituttet skal være i dit område.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com