Hvordan man dyrker påskeliljer fra frø

July 28

Hvordan man dyrker påskeliljer fra frø

Påskeliljer er smukke blomster, der repræsenterer normalt, at foråret er her. Normalt påskeliljer er vokset fra en pære, men mange har dyrket deres påskeliljer fra frø. Det kræver tålmodighed og lidt arbejde at dyrke disse blomster fra frø, som du ikke vil se blomster i 3 til 4 år. Afsætte et særligt afsnit af din have for planter kunne være nøglen til deres overlevelse, da når de først kommer de ligner en ukrudtsplante. Du kan også høste dine egne frø fra din modne påskeliljer i stedet for at købe dem, hvis du er en ivrig gartner.

Instruktioner

•Sæt frø i potter med kunstig jord. Dæk frøene med jord og vand dem med varmt vand. Hold dem fugtige, indtil du begynder at se dem spire. De vil ligne nye græs kommer op.

•Transplant planter til et udpeget område i blomsterhaven. Før plantning grave ned et par fødder og lægge i landskab stof til at holde ukrudt ud af afsnittet. Vælg et sted, der har sol det meste af dagen eller det meste af formiddagen. Plant dem kun som dyb, som de var i potter. Kontroller, at dette område ikke vokser ukrudt, som du ikke vil kunne fortælle ukrudt bortset fra planter og ukrudt vil kvæle de fine nye påskeliljer.

•Hold fugtige i mindst 3 uger efter omplantning og vand regelmæssigt ovenpå jorden. Tillad ikke at tørre ud for meget lang tid. Brug en blid kompost til gødning, som en te kompost.

•Fortsæt at befrugte og vand godt hvert år derefter efter den sidste frost. Du bør se nice mellemstore blomster af den frem år.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com