Husholdningernes anvendelser for mineralsk olie

July 29

Mineralsk olie har været anvendt i årtier som et afføringsmiddel, møbelpolish, lotion og en behandling for cradle cap. Selv om det har mange anvendelser, mineralsk olie er billige og kan købes på ethvert apotek. Ifølge biologi Online, mineralsk olie er et biprodukt af at gøre benzin og er også kendt som flydende petroleum. Mens mineralsk olie er generelt betragtes som sikre, tale med din læge før du bruger det lokalt eller oralt.

Mineralsk olie er oftest bruges som en fugtighedscreme og hjælper med at reducere betændelse i huden. Babyolie, som er duftende mineralolie, lindrer kløe af ble udslæt og eksem; det fugter også i hovedbunden, som slipper af ARP og skæl. Mineralsk olie kan også bruges i stedet for en lotion eller barbering gel.

Da mineralolie låse i fugt, det gør en effektiv træ møbelpolish. Utah State University's Cooperative udvidelse anbefaler brug af mineralsk olie i stedet for kommercielle møbler polermidler. De foreslår tilføjelse 2,2 tbsp. bivoks til 1,1 quart af mineralsk olie, varme dem indtil bivoks smelter og derefter blande dem godt. Når blandingen køler, forsigtigt gnide det ind i skoven for en smuk finish.

Mineralsk olie kan bruges som ingrediens i hjemmelavet baby vådservietter. Justpeace.org, en katolsk social retfærdighed hjemmeside, anbefaler blanding af mineralsk olie med lavendel og tea tree olie og derefter hælde løsningen over papirservietter (Se ressourcer til typer af opskrifter).

Mineralsk olie kan også bruges som et afførende. Ifølge webstedet sundhed Square er et smøremiddel afførende, hvilket betyder, at mineralsk olie tilføjer fugt til afføring. Dette hjælper fordøjet mad bevæge sig frit gennem tarmene. Før du bruger mineralsk olie som et afføringsmiddel, især for børn under 6 år gammel, konsultere din læge.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com