Når at tynde Peach Tree frugt?

July 29

At begyndelsen gartnere, det lyder måske en lidt latterligt, at du skal faktisk fjerne nogle af frugt fra dit træ i rækkefølge er den mest rigelige høst. Dog med træer som den fersken træ er udtynding frugt, når det begynder at blomstre den eneste måde at gøre det muligt for en fuldt moden, smukt blomstrende frugt afgrøde. At vide hvornår og hvordan at tynde disse træer kan efterlade dig med en ordentlig høst.

Udtynding af fersken træ

Ifølge Alabama Cooperative udvidelse System (ACE'ER), er det vigtigt at tynde frugt på dine fersken træ at forhindre lemmer fra at bryde. Udtynding frugt hjælper også til at sikre frugt kvalitet. Hvis du tilladt alle blomstrer på dit træ at vokse til fuld frugt, ville de crowd hinanden alt for meget. Du ville ikke have nogen ferskner i normal størrelse, som deres vækst ville være hæmmet af mangel på plads og af mangel på luftstrømmen. Derudover ville tillader alle fersknerne, der begynder at blomstre for at vokse til fuld udbygning betyde, at alt for mange frugt ville have til at dele næringsstofferne fra træet, og alt frugt ville være underernæret.

ESSER tyder på, at du tynd ferskner omkring fire uger efter fuldt flor. I de tidlige vækstsæson (tid varierer efter temperatur og højde, men det er altid mellem slutningen af April og begyndelsen af juni), nogle af frugt falder af sin egen, da det bare begynder at åbne. Når denne naturlige frugt drop er opstået, kan du tynde dem helt i hånden. Ved midten af maj ferskner bør være på størrelse med en skilling, og dette det ideelle tidspunkt at tynde dem, før de får alt for tunge for grenene eller optage alt for mange næringsstoffer. Venter for længe at tynde kan forårsage en mangel på næringsstoffer for de resterende frugter.

Tynde frugt, indtil de er omkring 6 inches fra hinanden på grenen. Der bør være nogen frugt direkte side om side med hinanden. Dette vil give mulighed for rigelig luftstrøm, plads til at vokse og vægt relief til filialen.

Jerry Parsons, havebrug specialist med Texas landbrugs udvidelse Service i San Antonio, skønner, at en god høst af ferskner består af omkring 8 procent af de blomster, der oprindeligt forsøger at frugt. Det betyder, at 92 procent af din frugt vil blive tyndet. Være modstandsdygtige; Det kan synes som du ødelægger din fersken afgrøde, men i virkeligheden er dette den eneste måde at sikre en god høst af friske, modne ferskner.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com