Resultaterne af spire hvede frø i citronsaft

July 29

Spire hvede frø kan hjælpe dem med at vokse uden for højsæsonen og gøre dem sundere for dig at spise godt. Om opkræves for dit hjem haven til re-seed eller for forbrug, din frø vil drage stor nytte af gennemgår en spiringsproces, og citronsaft er en vigtig faktor i at lette tvunget spiring og neutralisere potentielt skadelige komponenter af frø.

Fjernelse af kabinettet til udplantning

Når hvede frø først modne og falde til jorden, har de en beskyttende beklædning omkring dem. Denne kabinettet sikrer frø spirer kun under de rette betingelser, herunder temperatur, fugt og pH i jorden. Kabinettet beskytter også frø fra at blive ædt af rovdyr på grund af den phytic syre, som er en del af kabinettet. Placere en hvede frø i citronsaft fjerner denne beklædning fra kornet, tvinger den til at spire og forberede det skal placeres i jorden.

Anti-næringsstoffer fjernelse

Phytic syre indeholdt i hvede frø beklædning betragtes en anti-næringsstoffer fordi det forstyrrer fordøjelsen og kan forårsage permanent skade på mave-tarmkanalen. Af blød hvede kerner i citronsaft, er phytic syre fjernet fra korn, gør det sikkert at spise. Ikke alene gør iblødsætning kornet i citronsaft fjerne anti-næringsstoffer, det fremmer positive bakterievækst på kornet og frigiver enzymer, der var tidligere utilgængelig.

Iblødsætning kerner

Iblødsætning hvede kerner i citronsaft enten til konsum eller til plantning indebærer den samme proces. Blot tilføje lige dele korn og vand og 1 spsk citronsaft for hver kop vand. Tillad frø til at suge i 7 til 12 timer. Efter iblødsætning, er frøene klar til at forbruge. Hvis du plante frø, der er blevet gennemblødt, vil du se synlig spiring resultater i et par dage.

Alternativer

Du kan nyde hvede frø i varmt vand kun at fremme spiring. Dog hjælpe høj surhedsgraden i fordelingen af kabinettet. Andre sure stoffer såsom eddike, kefir og yoghurt kan føjes til vandet i stedet for citronsaft som en alternativ. Hvis du planlægger at plante frøene på et senere tidspunkt i stedet for at placere dem i jorden straks, kan du lægge dem mellem to lag papir håndklæder til at hjælpe, tilskynde til spiring før plantning.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com