Anti-mobning døren udsmykning idéer

July 29

Anti-mobning døren udsmykning idéer

Få budskabet, at mobning er forkert og kan undertiden har deadline resultater med anti-mobning døren rhus. Ifølge American Academy of børne- og unge psykiatrien er det almindeligt, at mange børn og unge til at blive mobbet. AACAP trækker denne konklusion af citerer undersøgelser, der afslører mere end halvdelen af alle børn oplever mobning på et tidspunkt i løbet af deres skoletid. Undersøgelserne afslørede også, at 10 procent af børn jævnligt oplever mobning.

"Ingen mobning Zone"

Lad folk vide, før de kommer i, at de er ved at indtaste en "ingen mobning Zone." Bruge konstruktion tegn og symboler til at udpege din ingen mobning zone. Du kan oprette konstruktion tegn på en computer, eller gøre dem selv ved hjælp af gule og sorte bygning papir. Lad folk vide, at straffen for at overtræde reglerne i din ingen mobning zone med en "" advarselsskilt, der læser, "overtrædere vil blive idømt en bøde eller retsforfulgt."

Hvad gør mig unikke

Post billeder af folk fra forskellige økonomiske baggrunde, kulturer og løb under overskriften "Hvad gør mig unik." Under hvert billede, skrive noget, der er unikt ved dem, som "Jeg er unikke fordi jeg kan synge godt" eller "Jeg er unik, fordi jeg er god til idræt." Denne anti-mobning dør udsmykning idé fremhæver alles enestående kvaliteter i stedet for at fokusere på deres forskelle.

Bedre ting at gøre

Stille spørgsmålet: "hvad bedre ting kan du gøre, i stedet for mobning nogen?" Post svar på spørgsmålet på din dør. Også, nuværende tips om, hvordan nogen kan hjælpe, når de ser en person bliver mobbet i skolen eller nabolag. Dine tips kan omfatte fortæller en voksen, forælder eller skolerådgiver, eller snuppe den person, der er at blive mobbet og gå væk fra situationen med dem.

Mobning konsekvenser

Samle op avisartikler om konsekvenserne af mobning og vise dem på din dør under overskriften "Hvorfor mobning Hurts." På døren, kan du få vist artikler om mennesker, der har begået selvmord, fordi de var ved at blive mobbet og drillet af klassekammerater, kolleger og folk i deres kvarterer på grund af deres seksuelle orientering. Du kan også få vist artikler om personer, der er blevet overfaldet, fordi de er af en anden race, størrelse, nationalitet og kultur.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com