Sådan fjerner smeltet stearin fra stof

March 20

Stearinlys tilføje elegance og fredfyldte rolige omgivelser til en atmosfære. Stearinlys kommer i mange varianter herunder krukke stearinlys, bloklys eller firkantede stearinlys. Voks fra stearinlys smelter og glider ned på længden af stearinlys. Hvis stearinlys indehaveren ikke kan holde den smeltede voks, kører det i sidste ende ud af holderen og på et bord overflade eller en dug. Når stearin smelter på stof, skal særlig pleje tages til at fjerne voks uden at skade materialet.

Instruktioner

•Sæt stof, med stearinlys voks pletten opad på en hård overflade. Forsigtigt skrabe på stearinen med en smør kniv. Fjern så meget af voks, som du kan uden at trække på stoffet.

•Heat en jern til de varme indstilling. Lægge et hvidt papir håndklæde på strygebrættet. Læg stoffet på et stykke køkkenrulle med stearinlys voks pletten nedad. Placer en anden papir håndklæde på bagsiden af pletten. Kør varmt jern over et stykke køkkenrulle. Varmen fra jern Blødgør voks, gør det muligt at deponere på papirhåndklæder. Fjern så meget af blødgjort voks som muligt med papirhåndklæder.

•Applicer vaskemidler til pletten. Placere stoffet i vaskemaskinen og hvidvaske ved den hotteste vandtemperatur stoffet giver. Inspicere pletten efter vask og før tørring.

•Mix en opløsning af to dele vand og en del sprit. Gælde enhver resterende stearinlys voks pletter tilbage på stoffet. Tillad alkoholopløsning til at forblive på pletten i 10 minutter, derefter skylles i koldt vand.

•Fyld en vask med 2 inches af varmt vand og en sprøjte af skålen vaske. Anvende det på pletten på stof sammen med tre eller fire dråber af ammoniak. Skamplet på pletten med en hvid klud. Fortsætte blotting, helt at fjerne pletten. Hvidvaske normalt med ½ kop af all-stof blegemiddel.

Tips & advarsler

  • Slå ikke damp på, hvis bruger et dampstrygejern til at fjerne stearinen.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com