Sink Chip reparation

July 30

Sink Chip reparation

At have en tilhugget vask ikke kun ser utiltrækkende, men uædle metaller udsat til elementer kan også oprette rust, yderligere skæmmer udseendet af dit køkken badeværelse. En fuld erstatning vasken kan koste så meget som $1.200, at fastsættelse af chippen et levedygtigt alternativ for mange.

Identifikation

Dræn lavet af en solid støbt stykke ikke chip. Dræn chips oprettes, når en emalje eller porcelæn overflade pauser væk fra den underliggende metal støbt stykke, som normalt er stål eller støbejern. I de fleste tilfælde-chippen starter små men kan vokse hvis ikke repareret hurtigt.

Løsning

Disse chips kan repareres med en emalje eller porcelæn reparation kit, som omfatter emalje maling. Malingen er børstet til den knæk eller chip, udfylder et areal, og effektivt camouflere skæmmet overfladen. Det kan være nødvendigt at anvende flere frakker.

Overvejelser

Det er vigtigt at matche farven på emalje maling med skyggen af din vask. Emalje maling klæber bedre til en ren overflade, der er lidt ru. Derudover er det bedst at tørre det reparerede område for en hel dag før du bruger vasken og undgå at bruge noget slibemiddel på området for en uge.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com