Sådan niveau en over jorden Pool

July 30

Nivellering jorden for at installere en ny over jorden pool er den absolutte korrekte måde at starte projektet. Hvis din pool er allerede op, og det enten startet, uensartede eller flyttet ind i denne uheldige situation er der kun én løsning og det er at tage det ned og begynde igen. Presset fra vand i en runde pool skubber jævnt på væggene. Det er hvad designerne planlagt og tog hensyn til når regne puljer strukturel integritet. En ubalance lægger ekstra pres på et område, der kan kollapse under pres. Her er hvad du skal gøre.

Instruktioner

•Locate du pool i umiddelbar nærhed af dit hus, hvor du vil have en uhindret udsigt over området for at forsikre struktur og brugernes sikkerhed. Det skal være på plant underlag, og ikke på eller i nærheden af en bjergskråning. Der bør ikke være nogen træer eller magt linjer overhead og området skal være fri for potentielle underground problemer som nedgravede kabler og rør, store trærødder eller skabninger som krabber eller gophers. Du bliver nødt til at køre el til webstedet, og det bør få fuld sol i løbet af dagen.

•Når nivellering sitet bruger en transit. Hvis man ikke er tilgængelig, skal du gøre en nivellering værktøj. Bruge en lang 2-tommer tyk af 4-tommer bred bestyrelsen hvis længde skal måle halvdelen af diameteren af din pool. Du bliver nødt til at bore en 3/4-tommer dybt hul i undersiden af bestyrelsen nær slutningen.

•Pick center pege på webstedet pool og bruge din skovl til at fjerne sod i en 3-mund-området. Med den center område ryddet, bør det være det laveste punkt i pool-området. Hammer en lille træ spil flush i jorden på dead center. Næste, hammer et søm i toppen af staven og placere hul i det lange bord på toppen af det.

•Med bestyrelsen rører jorden på dødpunkt, Placer dit niveau på det og begynder langsomt at gå bordet rundt hele pool-området. Fjern alle sod i pool-området med din skovl, så bestyrelsen bevæger sig frit rundt om cirklen. Altid tage jord væk fra området for at nå niveau jorden, aldrig bruge fyld snavs til at hæve det til niveau.

•Den vægten af vandet i poolen vil komprimere fyld snavs og forårsage ustabilitet og sandsynlige sammenbrud, som brud på producentens garanti. Fjern alle sten, trærødder eller pinde. Hele området skal være helt fri for noget, der kan punktere i bunden af din pool liner. Hvis du planlægger at gøre landskabspleje i nærheden af swimmingpoolen udvide din nivellering proces af så meget som du skal bruge.

•Next, bør du sprøjte græs og ukrudtsmiddel over hele puljen websted område for at sikre intet vokser under puljen. Dække Vejareal med sort plast, der vil tjene som en ukrudtsplante barriere.

•Tilføj den korrekte mængde af murværk sand ind i midten af pool-området og sprede det, våde og tamp gentagne gange indtil sandet er fast og i en ligesidet højde af 4-inches.

•Kontroller din nye pool instrukser at se hvor mange støtte stillinger din pool har og hvor tæt de er på hinanden. En standard størrelse inden for sektoren pool er 4-fødder mellem indlæg. Du bliver nødt til at begrave, at mange gårdhave blokke så de flugter med jordoverfladen på kanten af poolen og fordelt efter anvisningerne lige langt fra hinanden. Placer din nivellering værktøj mellem sæt af integrerede gårdhave blokke og kontrollere en sidste gang for niveau overalt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com