Hvordan at rengøre Messing Badeværelse Kampprogram

July 31

Hvordan at rengøre Messing Badeværelse Kampprogram

Messing Badeværelse Kampprogram ser fantastisk, men over tid de kan blive plettet og vanskeligt at rengøre. Messing antaster let når de udsættes for luften, derfor de fleste messing badeværelse inventar har et lag af lak på dem til beskyttelse. Rengøring Messing Badeværelse Kampprogram ofte er nøglen til at opretholde inventar og forebygge skader. Når beskadiget eller alvorligt skadet, skal messing inventar repareres af en professionel for at gendanne dem til deres oprindelige tilstand. Hvis Armaturet er lak synes at have skader, overveje en professionel rengøring før du forsøger at reparere armaturet derhjemme.

Instruktioner

•Aftør messing inventar med en blød klud fugtet med mild sæbevand. Mild sæbe bruge omfatter parabol rengøringsmidler eller blid håndsæber (uden tilsat lotion).

•Fjern alle genstridige pletter eller oprustning fra messing inventar med en lille mængde eddike eller citron saft. Fortyndes eddike i en lille mængde af vand før du anvender det til badeværelse armatur.

•Rinse armaturer med koldt vand efter brug eddike eller citron til at forhindre skadelige Armaturet er lak. Tør armaturet med en blød klud til at forhindre vand pletter.

•Test nogen messing polsk på en inconspicuous område af stativ til at forsikre polske vil ikke skade lakken. Ikke alle inventar kræver regelmæssig polering, da polske kan beskadige den beskyttende lak lag.

•Polish armaturer med messing polsk testet i trin 4, eller med en polsk foreslog i armatur-brugsanvisningen rengøring.

Tips & advarsler

  • For at bestemme, hvis et badeværelse armatur er lavet af messing, placere en magnet mod armaturet. Hvis magneten holder til armaturet, så er dette armatur ikke messing. Messing er ikke magnetisk. Gøre til en vane at aftørring messing badeværelse armaturer med en blød klud ofte, helst dagligt. Dette vil hjælpe med at forhindre pletter og oprustning på inventar, og reducere risikoen for, at armaturet er færdig vil blive beskadiget. Konsultere fremstilling angående rengøring instruktioner til din specifikke stil og model af badeværelse armatur.
  • Brug aldrig slibemidler eller skrappe rengøringsmidler på messing inventar, som de kunne dårligt skade finish. Teste noget renere på en skjult del af armaturet før du bruger det til rengøring for at forsikre det ikke vil skade armaturet. Brug ikke ammoniak, sprit eller sølv polish på messing inventar, da disse kemikalier kan også skade messing inventar.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com