Hvad størrelse Dam Filter for en 300-Gallon Dam?

July 31

Hvad størrelse Dam Filter for en 300-Gallon Dam?

Når du vælger en dam filter for din Dam, er der en række formildende faktorer. Mange vandplanter gøre en hel del vand filtrering naturligt, men nogle ofte falde blade, som kan tilføje at det organiske stof i dit vand. Fisk spiser alger, men fisk ekskrementer kan forurene Dam vand. Bestemmelse af en dam filter for dine 300-gallon dammen betyder, at undersøge et par faktorer.

Beliggenhed

Hvis din 300-gallon Dam er placeret i direkte sollys, vil du har brug for et større filter at holde alger i bugten. Alger er en fotosyntetiske organismer, hvilket betyder, at det har brug for sollys for at overleve. Skraverede damme vil have færre alger og derfor vil kræve en mindre filter. Hvis din dam er i direkte sollys, skal du kontrollere, at din Dam filter er knyttet til en pumpe, der pumper mindst 300 gallon per time, hvilket betyder, at du vil alle din Dam vand cykle gennem dit filter mindst en gang i timen. Hvis din dam er nedtonet gennem de varme eftermiddag timer, kan dette tal reduceres til 250.

Vandplanter

En dam med flere planter, kræver generelt mindre filtrering. Hvis du dække mindst 3/4 af overfladen af din Dam med flydende vandplanter, kan du reducere din Dam filter gallon per time krav. Vandplanter arbejde ikke kun at optage opløste næringsstoffer i vandet men også skyggelægge vand, hvorved algevækst. Tilføje vandplanter, og du kan holde dit vand rent med en 200-gallon per time pumpe knyttet til dit filter.

Fisk

Tilstedeværelsen af fisk er en komplicerende faktor så vidt Dam pumper og filtre. Fisk spiser nogle alger, og nogle arter, såsom guldfisk, vil spise en betydelig mængde af det. De også tilføje affald i vandet i form af ekskrementer, dog, og har en højere vand kvalitetskrav end vandplanter. Derudover skal fisk opløst ilt i vandet for at overleve, der skal genopfyldes med din Dam tud eller vandfald. Derfor, hvis din Dam har fisk, du skal have dit filter, der er knyttet til en dam pumpe, der pumper mindst mængden af dammen i timen, hvilket i dette tilfælde er 300 gallon per time.

Eksperiment

Hvis din Dam ikke har fisk, er du velkommen til at eksperimentere med tilføjelse af flere vandplanter og reducere din pumpe magt. Du kan spare elektricitet og få et godt håndtag på hvor godt nogle naturligt filtrering planter, såsom vand hyacinter, arbejde. Mange sorter af Dam filtre findes som biologiske filtre, som arbejder med naturen til at holde din Dam vand rent og derfor kræver betydeligt mindre vedligeholdelse og reparation. I en dam uden fisk at bekymre sig om, kan du tweak og justere din Dam pumper, filtre og planter, indtil du får krystalklare vand du har lyst.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com