Hvordan man opbygger en træhuset nemt

July 31

Et træ hus er en stor familie projekt til at bygge sammen, og giver et sjovt sted for dine børn at spille og kalde deres egen. Du kan bruge det til Camping og endda tilføje på i fremtiden at gøre det større eller mere funktionel. Al jer savn er en plan for design og en stor, robust træ.

Instruktioner

•Pick ud af træet, hvor du skal bygge træhuset. Det skal være robust og sikker, med tykke grene, der vokser vandret til jorden, og kan støtte vægten du vil sætte på den. Der bør være mindst to til tre tykke grene, der vokser udad og vandret at træhuset kan sidde. Også, det er bedst, hvis træet har dybe rødder og er ældre, med en tyk, kraftig kuffert.

•Envision dit træ hus hvor du ønsker det til at sidde i træet, og på hvilke grene. Når du gør dette, måle bredde og højde, træ hus kan være. Envision hvor hver væg af træ hus vil være, og som filial det kan sidde på og derefter måle ud på hver side af træhuset. Uddrage et design til din træhytte på papir så nøjagtigt som muligt på millimeterpapir, ved hjælp af de rigtige målinger.

•Nail nogle boards på forsiden af stammen til at fungere som trin for dig at klatre og begynde at opbygge. Tage de træplader, der blev målt for længde og bredde af træ hus, og lægge hver enkelt på tværs af grenene, så de sidder på dem. Nail dem sikkert til træet fra enhver vinkel, og sørg for, at du har mindst to søm i hver side af brættet tilslutning til træets grene. Bruge så mange bestyrelser som du ønsker, men sørg for at du opretter en platform stor nok for dig og andre at sidde komfortabelt.

•Tag en træplade, der passer til målinger af bredde mellem grenene op højere. Disse vil tjene som gelændere eller vægge, for sikkerhed. Nail disse bestyrelser for at oprette to til fire vægge fra gren til gren, i nærheden af højden af dit bryst. Brug saven til at trimme op i bestyrelserne, hvis nødvendigt.

•Tilføj boards mere uanset hvor du vælger. Nu skal det ligne en platform i træ med rækværk/vægge omkring det øvre område. Hvis du ønsker at oprette komplette vægge, nail boards vinkelret på platformen og rækværk, den ene efter den anden. Dette vil skabe en solid væg, der forbinder rækværk og platformen.

•Tag den tarp og søm en side af det til træstamme eller høj på en robust gren, der er højt oppe nok så du kan stå i træhuset. Tage de andre hjørner af tarp og søm det til en filial, der vender front, så det skaber et "loft" i træhuset. Dette vil også hjælpe med at holde elementer. Kontroller, at tarp er naglet sikkert. Trim det med en saks, hvis det er nødvendigt at passe målingerne korrekt.

•Tilføj møbler eller tæpper hvis det ønskes, såsom plast gårdhave stole, eller sæde puder til at skabe en mere behagelig fornemmelse i træhuset.

Tips & advarsler

  • Vær forsigtig, når du arbejder med skarpe værktøjer.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com