Hvad træ blade går med blå Rub enebær?

July 31

Hvad træ blade går med blå Rub enebær?

Blå tæppe enebær (Juniperus horizontalis "Blå tæppe") vokser fra 4 til 6 inches høj, men breder sig til flere fødder. Denne næsegrus bunddække har tykke, silver-blå blade og er den langsomste og laveste-voksende enebær kultivar tilgængelige. Blå tæppe enebær er hårdfør i USA-afdeling af landbrug plante hårdførhed zoner 6 til 8 og foretrækker fuld sol engagementer. Når du vælger følgesvend træer med kompatible løv, matche hårdførhed zoner, kulturelle krav og blade farve for de bedste resultater.

Farvevalg

På en haven farvehjulet er sølv-blå - farven på blå tæppe enebær scalelike løv--ved siden af blå-grøn og direkte på tværs fra eller supplement til nuancer af orange. Vælg træer med blå-grønne blade og orange falder blade til en æstetisk plantning.

Løvfældende indfødte

Indfødte træer er de naturligt hjemmehørende i Nordamerika. Den blå eg (Quercus douglasii) er hårdfør i USDA zoner 6 til 11 og vokser langsomt til 50 fod høje. Denne spredning træ har ovale, blå-grønne blade, der lyser orange i efteråret. Blå oaks vokse godt i fuld sol til halvskygge og fugtig tør jord. Foothill Ask (Fraxinus dipetala) er hårdfør i zonerne 7 til 10 og vokser til 20 fod høje. Det har pinnately sammensatte blå-grønne blade og blomstrer med hvide blomster i foråret. Foothill aske træer foretrækker fuld sol til halvskygge og fugtig tørre jord.

Løvfældende ikke-indfødte

Løvtræer mister deres blade om vinteren, men mange kompensere med attraktive falder løv. Orange-foliaged sorter omfatter paperbark ahorn (Acer griseum). Denne kinesiske indfødte vokser til 30 fod høj med en lignende spredning og er hårdfør i USDA zoner 4 til 8. Det er fligede, grønne blade med sølv bunde. Dens blade vender lyse orange i efteråret og varer til vinteren. Paperbark maples foretrækker sol til halvskygge og tolerere en vifte af jord. Den kinesiske witchazel (Hamamelis mollis) vokser til 15 fod høj med en 20-fods spredning. Denne langsomt voksende træ har grå-grønne blade, der forvandler orange og gul i efteråret. Det foretrækker sol til halvskygge og fugtig, godt afdrypning jord. Kinesisk witchazels er hårdfør i zonerne 5 til 8.

Stedsegrønne indfødte

Indfødte træer kræver mindre vedligeholdelse, da de er tilpasset til deres hjemegn skadedyr, sygdomme og klima. Nootka cypres (Chamaecyparis nootkatensis) vokser til 80 fod høj med en 25-fods spredning. Det har blå-grønne, skaleret løv og producerer grøn, brun og lilla kegler. Denne oprindelige conifer trives i fugtig jord, vokser godt i sol til halvskygge og er hårdfør i USDA zoner fra 5 til 9. Engelmann Gran (Picea engelmannii) er hårdfør i zoner 3 til 8. Det vokser til 130 fod høj med en smal, 20-25 fods spredning. Denne nåletræ har blå-grønne nåle og trives i fugtig jord og sol til halvskygge.

Stedsegrønne ikke-indfødte

Evergreens holde deres blade gennem vinteren, leverer året rundt screening og farve. Den grædende Atlas cedertræ (Cedrus atlantica "Glauca Pendula") har hængende grene dækket med blå-grønne nåle. En indfødt i Afrika, dette evergreen vokser til 20 fod høj og er hårdfør i USDA zoner 6 til 8. Atlas cedars vokse godt i fuld sol og godt afdrypning jord. Den japansk japansk Kryptomeria (japansk Kryptomeria japonica) vokser til 65 fod høj og er hårdfør i zonerne 6 til 8. Denne koniske træ har små, blå-grønne nåle. Det foretrækker fuld sol til halvskygge og fugtig jord.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com