Typer af kantning for haven gravhøje

August 1

Typer af kantning for haven gravhøje

Der er mange typer af kantning for haven gravhøje fra planter til menneskeskabte materialer. Træffe beslutning om en havestil og overveje mængden af tid, du er villig til at afsætte til pleje af kantning før de beslutter, hvilken type til at bruge. Formelle eller moderne haven stilarter kræver en mere defineret look; en naturligt udseende kant, såsom en lavet af fritflydende planter, passer bedre med et sommerhus eller uformelle haven.

Hardscape materialer

Der er en række hardscape materialer, der fungerer godt som kantning for haven gravhøje. Mursten, sten, gummi, cement, plast og stepping stone asfaltudlæggere vil gøre arbejdet, men de kan være dyre, ifølge webstedet Utah State University andelsselskab forlængelse. Hardscape materialer til at forhindre græs fra snigende ind i haven højen at eliminere nogle af arbejdet i lugning. Alle disse materialer kræver vedligeholdelse og har både ulemper og fordele. Overveje, hvad du ønsker ud af en kant inden der træffes en beslutning. Mursten og stepping stone asfaltudlæggere er bevægelige, men de vil flytte deres placering i landskabet, at du skal flytte dem. Cement er ikke løsøre, men over tid vil knæk og kræver reparation. Plast bryder ned og sten arbejder sig vej ned i jorden.

Lavt voksende buske

Buksbom er en populær busk til kantning haver og har været siden kolonitiden, ifølge webstedet Virginia Cooperative forlængelse. Det er ikke kun lavtvoksende busk, der virker for kantning haven gravhøje, dog. Berberis, lavendel, rosmarin, spirea, liguster og en bred vifte af evergreens arbejde lige så godt. Når der træffes beslutning på buske som kantning planter, overveje mængden af fugt de vil modtage. Vand løber ned i højen og planter i bunden kunne blive vandlidende, så det er bydende nødvendigt, at bunden af højen er fremragende dræning, medmindre du vælger en busk, der kræver fugtig jord. Overveje mængden beskæring eller trimning, som buske du vælger vil kræve for at holde pæn.

Bunddække planter

Bruge bunddække planter til kantning haven dynger for at tilføje prikken over i'et til layout, Ifølge Purdue University andelsselskab udvidelse hjemmeside. Kant med bølge petunias, som er årlige planter, der blomstrer hele sæsonen igennem. En etårig plante er en, der vokser fra frø, blomster, sætter frø og dør i en vækstsæson. Flerårige planter, som kommer tilbage hvert år, til at overveje omfatter ajuga, lily-of-the-valley, lamium, liriope og vinca også kaldet periwinkle.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com