Sådan Fortæl Hvis en Pilot lys er ude

August 1

Gaslækager kan være en alvorlig trussel mod liv og ejendom, især når en pilot lys går ud på et apparat og det har ingen sikkerhedsventil til at lukke for gasforsyningen. Den følgende artikel informerer dig om hvordan du kan fortælle, hvis en pilot lys er ude på et apparat. Hvis du er i tvivl, eller hvis der er en meget stærk lugt af gas; rydde området og bruge en nabos telefon til at ringe 911.

Instruktioner

•Kontrollér i appliance knopper at se hvis de automatisk bliver udleder gas og lys; Hvis de ikke lys, så ved du, pilot lyset er gået ud, og du bliver nødt til at tænde. En "rådne æg" lugt normalt ledsager en gas lækage, som følge af et tilsætningsstof i gas at gøre folk opmærksom på der er en lækage, nemlig gas, sig ikke gør nyde en lugt.

•Caution kræver, at du først slukke sikkerhedsventilen. Tillade nogen undslap gas til at sprede og rydde området straks. Hvis ingen sikkerhed shut-off ventil er beliggende; ringe 911. Ikke tænde en cigaret eller foretage nogen telefonopkald i løbet af denne tid som gas vil antændes med en gnist af statisk elektricitet.

•Return til området efter mindst 15 minutter at åbne de vigtigste gas ventil og tænde apparatets pilot lys. Når denne opgave er fuldført, skal du teste hver brænder separat for at sikre, at apparatet fungerer korrekt.

Tips & advarsler

  • Mens gasudslippet er gældende, ikke bruge telefonen, lys cigaretter eller endda kam dit hår som nogen af disse handlinger kan forårsage en gnist af statisk elektricitet eller åben ild i en match eller lettere vil antænde gassen...

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com