Om utætte døre

August 1

Om utætte døre

Utætte døre er en stor energi waster. De tillader kold luft ind i dit hjem i vinteren mens lade varmen sive i lummert i sommermånederne.

Fjerne disse udkast er en af de billigste og mest omkostningseffektive hjem forbedringer. En tur til den lokale home center eller hardware butik vil afsløre et bredt sortiment af eventuelle rettelser. Den løsning, du vælger, kan afhænge af dit budget og handyman færdigheder.

Betydning

En utætte udvendig dør tilfører dit hjems årlige energiregning ca 2 procent. Om fastsættelse af dette problem vil gøre dit hjem mere komfortabel og medføre økonomiske besparelser. Reparere eller erstatte en utætte døren kan også medvirke til at reducere vores nation's carbon footprint. Med andre ord, kan du spare penge og hjælpe med at forhindre global opvarmning på samme tid.

Forebyggelse/løsning

Der er en række løsninger til en utætte dør, herunder:

Installere en udvendig storm dør. Udskiftning en hule døren med en solid. Brug caulk for at udfylde huller i trim omkring en utætte dør. Anbringe weather-stripping i nærheden af døren, især i bunden.

Overvejelser

Når det kommer til en utætte dør, indebærer en nøgle overvejelse dit budget. Installere en storm døren eller erstatte en hule døren med en solid er de dyreste muligheder, koster overalt fra $100 til $300. Caulking eller weather-stripping materialer er betydeligt billigere valg for fastsættelse af en utætte dør.

Personer, der mangler handyman færdigheder måske ønsker at overveje at hyre en professionel til jobbet. Dette vil resultere i mindre indsats og potentielle frustration, men omkostningerne vil være højere.

Tidsramme

Efteråret er en af de bedste tidspunkter til at fastsætte en utætte dør. Korrigere problemet før kulde ankommer vil holde dit hjem følelse hyggelige alle vinter længe samtidig også sænke dit månedlige el-regningen.

Fordele

Udover at sænke deres månedlige regninger, husejere i USA kan kvalificere sig til en federal energieffektivitet skattelettelse på op til $500 hvis de erstatter en utætte dør efter 1 Jan. 2009. Under en lov underskrevet af præsident Bush på 3 oktober 2008 kan disse boligejere inddrive 10 procent af udgifterne til installation af en storm døren eller en energi-effektiv udvendig dør. Kontakt din skatterådgiver for mere information om denne skattefradrag.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com