Hvad er gulv polske?

August 2

Hvad er gulv polske?

Gulv polske, også kendt som gulv voks, giver en midlertidig film over en etage overflade beskytter gulvet mod skader og forbedre dens udseende. Regelmæssig vedligeholdelse af trægulv med en høj kvalitet gulv polske eller voks er væsentlige for at styrke og beskytte gulve, især på stærkt trafikerede områder som gangarealer.

Funktion

Gulv polske og floor voks beskytte gulve med en tynd beskyttende belægning, der er normalt ikke tykkere end 0,2 mm. Dette beskyttelsesfilm reducerer virkningen af ridser, skrammer og andre skader, afviser snavs og fugt og også giver gulvet en høj glans. Resten af den anvendte polske absorberes i substrat for sal.

Sammensætning

Moderne gulv polermidler er lavet af vand, polymerer, overfladeaktive stoffer og voks. Nogle industrielle etage polerer også indeholde op til 5 procent kemiske blødgørere, der hjælper film dannelsen processen og giver yderligere beskyttelse til gulvet. Vand er den vigtigste ingrediens i gulvet polsk, som det medium, der tillader de øvrige komponenter til at danne en stabil blanding når polske anvendes til gulvet.

Typer

Gulv polske kommer i mange varianter, herunder flydende gulv polske og indsætte gulv voks. Købe speciale etage polerer for forskellige overflader, herunder trægulve, betongulve, laminatgulv og vinyl-dækket gulve. Valg af den korrekte type af gulv polske er vigtigt for at få det bedste resultat.

Ansøgning

Anvender polsk til gulvet korrekt er en afgørende faktor for sal polske kan fungere korrekt. For de fleste overflader er den anbefalede måde at anvende ordet polsk med en rayon moppe eller bomuld-headed moppe. Mops bidrage til at anvende polske jævnt og konsekvent på tværs af gulvet. For store gulvarealer i industrielle og kommercielle miljøer gælder gulv polering maskiner de polske og glans etager med orbital buffere.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com