Hvordan at rengøre ruskind stof

August 2

Hvordan at rengøre ruskind stof

Ruskind stof, en type af læder med en soft-lodden finish, kan være en af de vanskeligste stoffer at rengøre hjemme på grund af sin fine art. Selv om stoffet er hård, ødelægger det nemt. I de fleste tilfælde, kan du fjerne en enkel plet eller pletten derhjemme ved hjælp af fælles husstand ingredienser. Tørre pletter er meget nemmere at fjerne end fedtet eller våde pletter, men du kan endda fjerne disse med den rette teknik. Hvis du har en genstridige pletter eller omfattende tilsmudsning, men kan stoffet kræve professionel rengøring.

Instruktioner

•Brush suede elementer med en ruskind børste, bevæger sig i en langsom, cirkulær bevægelse til at fjerne så meget overskydende snavs som muligt. Hvis det snavsede område er våd, som fra en spill, duppes op så meget væske som muligt med en ren klud eller køkkenrulle.

•Kombiner af hvidt destilleret eddike med 1 kop koldt vand. Dyp en klud eller køkkenrulle i blandingen, vride sig godt og gnid over eventuelle snavsede områder på ruskind stof. Undgå at stoffet for vådt under rengøring.

•Tillad ruskind stof til tørre naturligt, væk fra direkte varme. For de bedste resultater, sted foran fan indstillet på lav til medium hastighed for et par timer. Ting ruskindssko, punge og ærmer med papir at opretholde deres form mens tørring.

•Brush stof med en ruskind børste efter tørring at genskabe dets oprindelige udseende. Altid børste i en langsom, cirkulær bevægelse i en enkelt retning til at forhindre skadelige stof. Gemme stoffet som sædvanlig, når ren.

Tips & advarsler

  • Køb ruskind pensel i butikker, der sælger lædervarer. Jeff Bredenberg, forfatter til "2,001 fantastiske rengøring hemmeligheder," anbefaler at bruge en ren, tør køkken svamp, hvis du ikke har adgang til en ruskind pensel.
  • Hvis du ikke har eddike på hånden, at bruge koldt vand til at rense ruskind stof. Brug aldrig rengøringsmidler eller sæber.
  • Olie eller fedt pletter på ruskind stof, drys området med majsstivelse, bagepulver eller talkum og forlade om natten. Pulveret vil absorbere pletten. Om morgenen, pensel med en ruskind pensel og rengøre med en opløsning af eddike og vand.
  • Hvis der pletter eller snavsede områder stadig efter rengøring med eddike og en ruskind pensel, tage stoffet til et professionelt Renseri til videre behandling.
  • Undgå at få hårspray, parfume eller andre kosmetiske produkt indeholdende alkohol på ruskind stof, som disse produkter kan forårsage farver til at køre. Af samme grund aldrig bruge et opløsningsmiddel-baserede renere eller spot remover på ruskind.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com