Nemmeste grøntsager til at vokse i hjemmet

August 2

Nemmeste grøntsager til at vokse i hjemmet

Prisen for grøntsager i supermarkeder er fortsat støt stigende. Voksende din egen have friske grøntsager derhjemme vil ikke kun skære på store priser, det vil også producere sundere fødevarer for dig og din familie. De fleste grøntsager er stadig forholdsvis let at dyrke, visse grøntsagssorter forbliver så ubesværet, vil du spekulerer på, hvorfor du ikke begynder at vokse din egen køkkenhave tidligere.

Tomat

Tomat er fortsat en af de nemmeste og mest succesfulde vegetabilske planter til at vokse. Vælg en tomatplante, der vil vokse godt i dit klima. Sorter at vælge imellem omfatter tidligt, midt i sæsonen og sent modning planter. Vælge eftersæson tomatplanter, og sørg for at plante dem først efter den sidste frost dato, til koldere klima haver. Gartnere i varmere klimaer har mulighed for at have alle tre sorter i deres haver. De fleste tomatsorter behøver kun godt afdrypning jord, og seks til otte timers solskin pr. dag. Jorden skal holdes konsekvent godt vandes. Afhængigt af tomatplante modne højde, skal du muligvis bure eller stakes at yde støtte til planterne.

Peberfrugter

Peber plantesorter omfatter sød peberfrugt, chili peppers og banan peberfrugter. Disse grøntsager har brug for seks til otte timers solskin pr. dag og godt afdrypning jord meget gerne tomater. Vand peber planter med en selv sats på omkring en tomme af vandet hver uge.

Bønner

Bønner er fortsat en af de nemmeste vegetabilske planter til at vokse på grund af deres frodig natur og minimal voksende krav. Bean planter findes i to varianter, bush og pole bønner. Bush bønner behøver ingen opbinding for deres støtte. Du kan opnå et højere udbytte af bønner fra bush bean planter ved høst bønner regelmæssigt. Pole bønner planter kræver anbringelse eller polakker for støtte. Alle bean planter er fremragende til plantning i et område med andre planter, der trives i nitrogenholdig jord, da bønner tilføje denne næringsstoffer tilbage i jorden under deres vækstsæson.

Leaf salat

Blade salat vokser bedst i fuld sol med en eller to timers skygge om dagen. Sorten blade af salat, såsom Boston og Bibb sorter, fortsat er lettere at dyrke end hoved salat sorter. Plante blade salat frø i det tidlige forår til at undgå bitre smag som følge af den varme sommersol. Brug halm som barkflis omkring bunden af hver plante til at bevare fugt og holde ud invasive ukrudt.

Forårsløg

Forårsløg vokse godt i rige, fugtig jord og fuld sol. Forårsløg er vokset fra frø eller sæt, har brug for en fodring af organisk gødning en gang om måneden og et tykt lag barkflis såsom halm eller træ chips. Høst forårsløg, når deres grønne toppe er en tomme i diameter.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com