Installationsvejledning til dobbelt - hung Windows

March 22

Dobbelt - hung Vinduer findes i aluminium, træ eller vinyl, som er installeret på samme måde. Disse vinduer har en fordel frem for andre typer: de nederste og øverste Skærfer begge glide op og ned for maksimal ventilation i dit hjem. Nogle også vippe ind i huset for nem rengøring. Du kan installere dobbelt - hung vinduer på enhver hus ved at følge enkle procedurer.

Instruktioner

Installere Windows

•Measure størrelsen af åbningen. Køre et målebånd langs længden og bredden af åbningen og optage målingerne. Installere selvklæbende vindueskarm inddækning langs bunden af vinduet. Anvende limen over åbningen og tre inches op hver side.

•Indstil det nye vindue ind i åbningen fra ydersiden af huset. Angive en plan vandret langs vindueskarmen til at kontrollere, om vinduet er firkantet og plumb. Justere vinduet i åbningen til det niveau.

•Hammer i to-tommers tagdækning negle gennem de angivne huller i flange omkring vinduet. Indsæt et søm i hvert hul til korrekt sikre vinduet. Kontroller vinduet igen for at sikre det er niveau. Tilføj afstandsstykker mellem vinduesrammen og jamb at rette det, hvis det er nødvendigt.

•Klippe off de overskydende shims med en hobbykniv når vinduet er niveau. Køre en perle af silikone fugemasse mellem jamb og vinduesrammen på ydersiden af huset til at udfylde det lille hul og at forsegle vinduet på plads.

•Installer backer stang mellem rammen og jamb på indersiden af huset. Skub tynde backer stang ind i åbningen af hånd og dække det op med lav-ekspanderende skum. Åbne og lukke vinduet for at sikre det kan betjenes korrekt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com