Akvatiske planter at rent vand

August 4

Vand funktioner ser bedre og ophold renere, når akvatiske planter er til stede. Hver vandplanter renser vandet. De filtrerer de mineraler, CO2, ammoniak, nitrat og nitrit. Denne filtrering af vandet hjælper med at holde vandet klart og rent. Hvis prydfisk bebor dammen, akvatiske planter bidrage til at skabe en beboelig miljø fremmer fisk vækst, sundhed og beskyttelse. Vandplanter konvertere kuldioxid til ilt, der ilter vandet. Fisk trives i ilt-rigt vand. Rent vand gør det muligt for en boligejer at nyde visning af fisk og planter i vandmiljøet.

Oxygenator planter

Disse planter vokser under vandoverfladen. De har en glubende appetit for næringsstoffer på hvilke alger feed. Når alger ikke kan få de næringsstoffer de har brug for at overleve, dør. Alger er de grønne ting, der kan gøre vand ligne ærtesuppe. Disse planter rense CO2 ud af vandet ved at konvertere det til ilt. Forordning får deres navn fra de lille luftbobler, der kommer ud af deres blade og flyde til overfladen. Placer disse planterødder i en dam anlægget kurven og vægt dem med marine sikker klipper. Vand Ranunkel, vand violet, abe hale og papegøjer fjer er typisk oxygenator planter.

Flydende planter

Denne type anlæg flyder på overfladen af vandet. Det filtrerer vandet og giver skyggefulde beskyttende dække for fisk. Denne type anlæg behøver ikke at være rodfæstet i en plantageejer. Når du dækker 60 procent af din Dam med disse planter, vil manglen på sollys afskrække algeforekomster opstår. Skyggen også hjælper med at holde vandtemperaturer lavere. Køligere vand betyder mere ilt opløsning i vand. Vand hyacinter og vand salat er to af de mere populære flydende sorter.

Marginale planter

Disse planter vokser halvdelen i vandet og halvdelen af vand omkring kanterne af en dam. De nyder sumpede eller sumpede områder. Disse planter filtrere det organiske materiale, der indsamler langs udkanten af en vandmiljøet. Dele af disse planter, der hæve sig op over vandet ofte bliver de nesting områder for orioles og solsorte. Cattails, iris, arum lily, marsh morgenfrue og vand møntanstalter trives i disse marginale steder.

Dybt vand Aquatics

Åkanden er den bedst kendte af de fleste vandplanter. Disse planter vokser i de dybeste dele af en vandmiljøet. Deres rødder skal placeres i plantning kurve og vejet i bunden. De Filtrer det organiske materiale, at rederierne gulvet i en fiskedam eller vand haven. Vand lotus er en anden dybt vand akvatiske der hjælper rent vand langs gulvet i en dam. Disse blomst kommer i mange forskellige farver.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com