Hvordan isolerer en samleskinner?

August 4

Den høje spænding kører gennem en elektrisk samleskinner kan forårsage alvorlig skade. Isolerende samleskinner eliminerer chancerne for en person at kontakte højspænding elektricitet. Elektriske produktionsvirksomheder tilbyder en bred vifte af kommercielle-grade isolerende støvler og ærmer, men komponenterne er dyre. En billig løsning til at isolere en samleskinner kræver intet mere end isolerende elektrisk tape og elektriske putty. Komplet dækning er forpligtet til at isolere en samleskinner med tape og kit.

Instruktioner

•Spray aerosol kontakt renere på samleskinner. Tør kontakten renere fra samleskinner med en ren klud.

•Sno isolerende elektrisk tape omkring bolte og møtrikker på hver samleskinner forbindelse. Halv-lap hver wrap tape til at sikre fuldstændig dækning af skruer, som du wrap tape mindst 1/2 tommer på fabrikken isolering som dækker den resterende del af samleskinner. Afstand af dækning kræves varierer afhængigt af den spænding, der rejser gennem samleskinner.

•Pack elektriske putty omkring tilslutningerne omviklet med isolerende elektrisk tape.

•Tryk på ene ende af en rulle af gummi mastik tape over det elektriske kit. Trække gummi mastik tape stramme som du halv-lap båndet over putty og ind på fabrikken isolering.

•Sno to halv-overliggende lag af isolerende elektrisk tape over gummi mastik tape til at binde forbindelsen. Kontroller, at båndet grundigt dækker gummi mastik tape for at sikre, at båndet ikke trække fra forbindelsen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com