Hvad kan bruges til at opløse en Toilet tilstopning af papirservietter?

August 4

Hvad kan bruges til at opløse en Toilet tilstopning af papirservietter?

Papirservietter er blot en af de mange varer, der fejlagtigt er skyllet ned i toilettet. Selvom servietter er lavet af samme materiale som toiletpapir, servietter er generelt tykkere end toiletpapir og manglende evne til at opløse hurtigt. Servietter er ikke septisk sikkert og nemt kan tilstoppe toilettet. Hvis ikke har en stemplet og leder til at opløse serviet træsko, et par almindelige husholdningsbrug retsmidler kan være effektiv.

Go Green

Hvis toilet træsko er blevet skabt ved blot et par serviet ark og ikke en håndfuld eller flere, kan en generøs kombination af bagepulver og eddike hjælpe med at rydde tilstoppe. For at rydde tilstoppe, simpelthen hæld 1/2 kop bagepulver og 1/2 kop hvid eddike i toilettet. Lad blandingen stå i toilettet i cirka fem minutter efter kombinationen stopper boblende. Kog en gryde med vand og omhyggeligt hæld varmt vand ned i toilettet til at tvinge en flush. Hvis kombinationen fungerer, vil toilettet flush korrekt når du trykker på håndtaget.

Over Counter middel

Alka Seltzer er en mangeårige, over-the-counter syreneutraliserende bruges til almindelige lidelser. Ifølge PlanetGreen.com er det også et godt middel mod mindre toilet og afløb træsko. Drop ca fire tabletter af Alka Seltzer i toilettet med 1 kop hvid eddike. Lig bagepulver teknik, tabletter og eddike må nøjes med et par minutter efter de sydende stopper. Når afgjort, omhyggeligt hæld en kande kogende vand i toilettet.

Stemplet

Selv om stemplet ikke vil opløse serviet tilstoppe, vil det hjælpe med at få tilstoppe gennem afløbet. Bruge en robust stemplet, der er bred nok til at dække den toilet afløb hul og giver god suge. Styrte på toilettet kraftigt flere gange og derefter skylle toilettet for at se hvis tilstoppe har bestået. Gentag processen indtil tilstoppe passerer og vandet løber normalt.

Kemikalier

Toilet afløbsrens er effektive til at opløse tilstoppet toilet papir og andre blokeringer. De fleste af de drain renere mærker på hylderne er baseret på lud eller svovlsyre koncentrationer. Det er vigtigt at følge pakkens anvisninger omhyggeligt for det bedste resultat. Altid hælde kemikalier langsomt i toilettet for at undgå øjen- og skader forårsaget af sprøjt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com