Hvordan til at identificere spiselige bær træer i Pennsylvania

August 5

Hvordan til at identificere spiselige bær træer i Pennsylvania

Der findes mange forskellige slags bær fundet blandt planteliv. Når de søger efter bær blandt træer og andre blade, (der er kendt som fouragering), er det vigtigt at vide hvilken type er spiselige og hvilken type kan gøre dig syg eller endda være giftige.

Den største sortiment af bær er fundet på lave buske, som vokser overalt fugle drop frø, men de typisk blomstre i solen. Der er nogle vilde bær, der kræver madlavning, men den mest almindelige og udbredte kan nydes lige ud i bushen. Pennsylvania har en række bær-picking forbindelser, herunder Mount glæde Berry Farm, Boyer børnehaver & frugtplantager og gule Hill Farm.

Instruktioner

Hvordan til at identificere spiselige bær træer i Pennsylvania

•Look for områder med langt-rejse fugle, som bær tjene til at kolportere frø fra deres moderplanten skal fordeles så langt væk som muligt. Også opsøge steder som hvide blomster er fundet. I disse områder, bier vil finde blomsterne og fugle er tiltrukket af de lyse bær, når de er modne. Brug en plastik eller halm kurv til at indsamle, hvad du finder.

•Søge nær naturlige enge, langs floder og damme. Eksperter anbefaler også "forstyrret ground" eller steder, hvor træer og underskov er blevet fjernet, tilbyder mange årtiers solrige jorden for hurtig vækst af bær buske og små frugtbærende træer at bosætte sig, før skovtræer vokser alt for høje og blokere dem med skygge.

•Sørg for at identificere alle bær, før du vælger eller spise dem. Bruge en pålidelig, aktuelle felt guide, eller hvis det er muligt, have en ekspert berry picker ledsage dig på dine første ture.

•Undgå at områder, der er blevet frisk sprøjtet med ukrudtsmidlet. Død vegetation har tendens til at være et tegn på sådanne områder. Det er bedst at vende tilbage efter et år.

•Don't fejl pokeweed berry for blåbær. Mens de er ens i udseende, pokeweed bær kan være giftige og uappetitlig.

•Look for vilde kirsebær, der er lille (ca. en fjerdedel-tommer) runde, røde eller blå-sort i farven spredt på lave træer. Generelt, hvis en lyse røde, saftige bær vokser rigeligt på en vilde busk eller træ smager godt (selv om en tad sur), det er sikkert at spise.

•Find hyldebær i fugtige skove, på margener i felterne og langs stier og skovveje. De er normalt blandt hvide blomster omkring seks inches eller i diameter. De kan være giftige for nogle når spist rå og er stærk og bitter i smagen, men de koge godt ind i juice for gelé, smag for æble vin, eller sirup.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com