Hvordan man opbygger en stor gavl laden

August 5

En gavl tag er den enkleste og mest almindelige design for et barn, og mens det er relativt nemt at bygge en lille lade, en stor stald kræver mere dygtighed og præcision og bør blive professionelt udviklet til optimal sikkerhed. Overvejelser som taghældning, sne belastningen, site hældning og vind modstand er ud over ekspertisen, som de fleste gør-det-selv. I dagens marked giver det mening at drage fordel af de mange præfabrikerede og pre-manipuleret kit laden muligheder. Producenterne vil arbejde sammen med dig at brugerdefinerede design din stald og tilbyder professionel installation eller tillade dig at samle det selv.

Instruktioner

Dyrknings laden kit udbydere. De kan findes online og i din lokale gule sider eller din lokale bygning levering butik kan være i stand til at anbefale en. Drøfte dine behov med dem og få pristilbud. Blive fortrolig med din lokale bygningsreglementer og drøfte disse med laden udbydere. Beslutte, om du ønsker at samle kit selv eller du kan vælge udbyderne til at samle det.

•Applicer for en tilladelse fra din lokale county eller byen tillader det agentur, som regel bygningen og zoneopdeling afdeling. Vil de kræve de skriftlige planer og en materiale liste plus en masse planlægger at vise placeringen af laden i forhold til dit hjem og dine grænser, så de kan være sikker på du vil adlyde tilbageslag love og vil ikke bygge alt for tæt på din ejendom grænser eller til dit hjem eller godt og Septisk system. De vil også kræve en sortering plan.

•Bestil dit barn til at blive leveret til din byggeplads. Sørg for der er god adgang til en stor lastbil, og udpege et sted for materialerne, der skal losses og oplagres forud for opførelsen. Husk, at de vil tage en stor plads.

•Hire en entreprenør til lønklasse og niveau byggepladsen og grave fundamentet, eller leje udstyr og forberede stedet dig selv. Du måske ønsker du at hælde den betonplade på dette tidspunkt, hvis du ikke har en jordovn gulv. Dette vil kræve oprettelse af formularer. Disse kan være lavet af 2 af 6 træbjælker og skal sættes op til at følge dimensionerne på planerne præcis, og skal indeholde armeringsjern til forstærkning.

•Følg producentens anvisninger til at samle kit og bygge din stald. Opbygge den ramme, som kan foretages af polakkerne, behandlede tømmer eller stål. Sætte op i siderne, som kan være metal, træpaneler eller bat og bestyrelsen. Du skal bruge mere end én stærk hjælper til at sætte på gavl tag spær, der skal være præcis niveau, og hammeren på tagmateriale, uanset om du vælger metal, sammensætning eller beton fliser.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com