Hvordan gør Clearing jord påvirker det økologiske System?

August 5

Ændringer i arealdække

Vi ændrer landskabet af mange årsager, men de primære kilder til betydelige ændring er landbrug, byggeri og høst ressourcer. I løbet af menneskets historie, er en enorm mængde af jord blevet ryddet eller ændret ved forskellige aktiviteter. Virkningen af ændringer i arealdække kan være mild eller svær, og afhænger af typen af levesteder bliver ryddet og dens evne til at regenerere.

Store økologiske effekter

En af de mest markante virkninger af clearing jord er tab af levesteder for vilde dyr. Når jord er konverteret til en gård eller industrigrund, kan dyr ikke længere leve der. Hver art har visse krav til plads og ressourcer, og fjerne en del af et område kan stadig krænke disse krav nok til at drive en art væk. Små lapper naturtype understøtter færre arter og er mere skrøbelige.Rydning af jord, især skove, frigiver drivhusgasser i atmosfæren, og bidrager til klimaændringer. Selvom træerne er igen plantet, tager landet år at komme sig helt.Erosion er en anden alvorlig bekymring. Uden rødder af planter holder jord netværk sammen, kan enorme mængder af jord vaske væk, tilstopning vandveje og reducere jordens evne til at opretholde liv. Hvis landet er mineret, kan kemikalier og giftige metaller blive en del af afstrømningen.

Andre virkninger

Mange typer af moderne landbrug reducere jordens frugtbarhed over tid. Høj efterspørgsel for landbrugsproduktionen betyder, at jord skal bruges igen og igen, indtil det ikke længere er produktive, i stedet for at tillade områder at inddrive. Som et resultat, mere jord ryddes hvert år og mindre uberørte vækststeder er tilbage. Denne tendens har alvorlige følger for planeternes biodiversitet og ressource tilgængelighed.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com