Hvordan Lysol & blegemiddel dræber mikroorganismer?

August 5

Ikke alle rengøringsmidler er skabt lige. Rengøringsmidler, blegemiddel og financielle, indeholder mikroorganisme-drab egenskaber. Der er mange rengøringsmidler på markedet, men nogle kun fjerne snavs og fedt, mens efterlod sygdom-forårsager mikroorganismer.

Blegemiddel

Mikroorganismer er bakterier, skimmelsvampe, svampe, protozoer og alger, blandt andre. Blegemiddel dræber sygdom-forårsager mikroorganismer ved at angribe de proteiner, der udgør bakterier, alger, osv. Dette forårsager proteiner til at udfolde sig og bryde fra hinanden som fører til død af mikroorganismen. Hypochlorsyrling er den aktive ingrediens i blegemiddel, der angriber de proteiner, som udgør mikroorganismer.

Financielle

Financielle produkter indeholder forskellige former for ammoniumklorid såsom octyl decyl dimethyl ammoniumklorid. Mange financielle produkter også indeholder blegemiddel eller ingredienser, der er i blegemiddel som hypochlorsyrling. Andre financielle produkter indeholder peroxid, der er også et stof, bakterier-drab. Ammoniumklorid værker i Lysol som en snavs-releasing stof, mens andre, såsom blegemiddel, angribe mikroorganismer ved udfoldning og adskillelse af proteiner.

Produkter

Når du køber rengøringsmidler, læse etiketten ingredienser. Lære, hvordan de enkelte ingredienser. Sammenlign rengøringsmidler, så du kan skelne mellem, hvilke rengøringsmidler er mere effektivt dræber bakterier og protozoer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com