Kan jeg bruge grapefrugt ekstrakt til at rense tæppet?

March 23

Tæppe rengøringsmidler indeholder barske, giftige kemikalier, der fylder dit hjem med hvad er det væsentlige forurenende stoffer. Men disse kemikalier er ikke din eneste mulighed, da flere naturlige elementer vil sikkert rense dit hjem. En af disse muligheder er grapefrugt ekstrakt. Grapefrugt ekstrakt bliver grundigt rense, deodorize og desinficere tæppe naturligt uden farlige kemikalier.

Hvad er grapefrugt ekstrakt?

Lavet af uddrager væsken fra grapefrugter, grapefrugt ekstrakt — også kaldet grapefrugtkerneekstrakt — giver en bred vifte af fordele for dig og dit hjem. Grapefrugt ekstrakt har svampedræbende og antibakterielle egenskaber og fungerer godt som en all-naturlige hjem afhjælpe for forskellige sundhedsmæssige problemer, herunder acne, fodsvamp og gær infektioner. Derudover vil grapefrugt ekstrakt naturligt rense dit hjem og dræber bakterier og svamp vokser på overflader, herunder tæppe.

Hånd rengøring gulvtæppet med grapefrugt ekstrakt

Hånd rengøring dit tæppe kræver ingen dyre maskiner og i stedet indebærer anvendelse af fælles rengøringsredskaber, som de fleste husejere har allerede. Til at begynde, hæld 1 gallon af lunkent vand i en plastik spand og tilsæt 10 til 15 dråber af grapefrugt ekstrakt. Bruge en lang-håndteres ske til mix ekstraktet og vand sammen. Starte renseprocessen på området i løber væk fra indgangen. Skrub tæppe med en soft-strittede krat pensel mens du flytter mod indgangen. Efter du har renset hele tæppet, lad den fortyndede grapefrugt ekstrakt lufttørre.

Tæppe rengøringsmaskine og grapefrugt ekstrakt

En anden mulighed for rengøring tæpper med grapefrugt ekstrakt er at bruge det med en Tæpperens maskine, som du kan købe eller leje på købmandsforretninger og hjem forbedring Centre. Frigøre container på tæppe renere, som holder den rengøringsmiddel. Fyld denne beholder med varmt vand til niveauet, tilføje 15 til 30 dråber af grapefrugt ekstrakt og blandes med en spoon. Ekstraktet vil ren dybt ned i tæppe fibre uden at efterlade nogen dvælende rester. Vedhæfte container på tæppe shampooer og sætte maskinen i den nærmeste stikkontakt. Hvis du vil bruge Tæpperens maskinen, klemme udløser placeret under håndtaget mens skubbe maskinen fremad langsomt. Dette frigiver blanding fra tæppet renere og ind på gulvtæppet. Umiddelbart efter at skubbe renere frem, trække det tilbage i den samme sti til at suge væsken ud af tæppe fibre. Fortsæt på denne måde, indtil du har renset hele tæppet.

Overvejelser

Før du bruger nogen rengøring løsning på gulvtæppet, teste det på en inconspicuous område først. Hvis den rengøringsmiddel forårsager misfarvning eller beskadigelse af gulvtæppet, afstå fra at bruge den. Derudover kører en støvsuger over gulvtæppet regelmæssigt — herunder lige før hånd vask eller ved hjælp af et tæppe shampooer — at holde det ser sit bedste.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com