Hvordan jeg pleje & Feed Ti Plants?

August 7

Ti planten, videnskabeligt kendt som Cordyline terminalis, vokser tre til 10 fod høje og to til fire fod bred. Dets løv varierer i farve fra brogede lys pink og grøn til en dyb rød og er arrangeret i spiraler ved spidserne af grene. Ti planten vokser bedst i temperaturer over 50 grader. Hvis du bor i en region, hvor temperaturen dips under 40 skal du ikke plante det udendørs.

Instruktioner

•Plant ti i et område med let til moderat skygge og dybe, frodige, sure veldrænet jord med et pH mellem 5,5 og 6,5. Grave omkring to inches af organisk kompost seks inches dyb vil bidrage til at give næringsstoffer til anlægget. For at holde denne plante indendørs, skal du placere den i en 6-tommer gryde med en god kvalitet potning medium indeholdende 50 procent tørv. Sætte det inden for fire til otte fødder af et sydvendt vindue.

•Kapacitet ti plante dybt, at holde det jævnt fugtig gennem vækstsæsonen. Hvis anlægget er placeret i en beholder, sikre det dræner korrekt, og at det aldrig er gennemvædet med vand. Undgå at lade planten tørre ud helt som dette kan fremme sygdom.

•Fertilize ti plante hver tre til fire måneder hvis det er udenfor. Bruge en gødning markerede 10-10-10 eller 20-20-20 og følg vejledningen på pakken for ansøgning beløb, som hvert mærke er forskelligt. For potteplanter ti planter, gælde 1 tsk af en 20-10-20 gødning hver anden måned.

•Klippe eller knivspids off døde eller gulfarvning blade på bunden af anlægget når ti anlægget producerer nye blade. I vinteren, beskære off grene til at forme planten, som du ønsker. For at forynge Cordyline tilbage terminalis, skære det til seks til 12 tommer fra jorden.

Tips & advarsler

  • Plads flere ti planter to til tre fødder fra hinanden.
  • Du kan udbrede ti plante med stiklinger, frø og luft lagdeling.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com