Nem haven hegnet planer

August 8

Hegn kan tjene flere formål i en have, fra adskille afgrøder fra blomster til at isolere områder af din værftet. Haven hegn giver også en yderligere mulighed for at forbedre udseendet af dine garden og plæne med et vilkårligt antal forskellige hegn design eller farver. Så igen leder nogle af os bare efter noget simpelt at få arbejdet gjort.

Lodrette lameller

Blandt klassiske og ukompliceret hegn design er den simpel lodret-lamel hegn uden sammenligning den mest almindelige. Simple lodrette lameller er understøttet af to eller flere horisontale støtte bjælker på tværs af varigheden af hegnet og en række regelmæssigt fordelte lodrette bjælker. Lamellerne kan være kontinuerligt eller afstand alt efter behov af budget eller dit ønskede niveau af privatlivets fred.

Forskellige komponenter af hegnet kan være lavet af forskellige materialer, herunder træ, metal og endda plast. Træ er nok det letteste materiale at bygge hegn fra; Det kan let behandles for vejret bekymringer, mange kvaliteter og kvaliteter er tilgængelige til at matche ethvert budget, og at hegnet bryder ned, det kan let udskiftes.

En tremme hegn er lettest lavet i sektioner. Du kan oprette sektioner af planlægning afsnit længder, der indeholder et lige antal hele lameller. Starte med de horisontale understøtter, tilføje to ende lameller og fylde lameller i mellem. Plads og installere indlæg for at matche længden af afsnittene og vedhæfte tremmesektioner i ud modstående side af stillinger.

Hønsenet

En anden og måske lettere mulighed er brug af hønsenet hegn. Lille haven hegn for at holde ud mindre væsner og afstivningsmateriel vinstokke og grøntsager skal ikke generelt være meget høj eller stiv. Hønsenet skaber en barriere, der holder ud dyr uden at påvirke synligheden af haven. Hønsenet er også fleksible og er solgt i lang ruller, så det vil kræve minimal skæring.

Hønsenet kræver kun nylon bindende strimler og understøtter beholde i hønsenet oprejst omkring haven. Ordentligt rodfæstet træ planker og jern eller stål-udvirket byskilte vil arbejde meget godt som understøtter. Jævnt plads understøtter omkring haven og roll hegn langs omkredsen, binde hønsenet at understøtter med nylon strimler.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com