Hvordan man bruger polyurethan på hårde trægulve

August 8

Hvis du har trægulv i dit hjem, skal du beskytte dem mod fugt og du gøre dette ved at anvende hardcoat. I mange tilfælde bruge boligejere polyurethan som hardcoat. Polyurethan bliver meget hård når det tørrer, og det vil beskytte dit gulv mod fugt og fra misbrug fra mennesker gå på den. Du kan pels dine gulve med en hardcoat uden hjælp fra en professionel.

Instruktioner

•Prep gulve før du anvender nogen hardcoat. For at prep gulvet, Sørg for at du sand nogen gamle hardcoat fra gulvet med et gulv slibemaskine. Også rengøre overfladen af træ med tack klud og støvsuger til at fjerne støv eller snavs fra overfladen.

•Applicer en plet på gulvet, hvis du planlægger at ændre farven på træ. For eksempel, hvis dit gulv er eg, kan du plette gulvet med en valnød pletten til at efterligne udseendet af valnød. Tillad tilstrækkelig tid til pletten tørre, før du anvender nogen polyurethan. Gulvet skal være tør, før du anvender hardcoat.

•Sæt din polyurethan i en maling bakke og anvende polyurethan ind på træets overflade med et lam 's uld applikator. Brug overlappende stokes og anvende en fuld pels før noget af det har tid til at tørre. Dette vil sikre en sammenhængende tætning hen over gulvet. Tillad polyurethan 24 til 48 timer for at tørre, før du tilføjer en anden frakke.

•Sand gulvet let med en pole sander og 120-sandkorn sandpapir. Dette fjerner den gummiagtig "appelsinhud" fra overfladen af polyurethan og giver den anden pels noget at holde sig til. Når du sand de første frakke, er det afgørende, at du indsamle slibning støv. Hvis den slibning støv tandkød på slibning puden eller du får lidt hvide kugler, stoppe og give hardcoat mere tid til at tørre. Ellers kan du ødelægge det første lag ved at anvende andet.

•Tilføj et sekund, tredje og fjerde lag polyurethan på samme måde som du anvendes det første lag og give den tilstrækkelig tid til at tørre.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com