Hvordan til at plante tomater i en gryde

August 8

Tomater er lette at plante og vokser rigeligt, det er hvorfor de er de mest populære haven vegetabilsk. Disse planter har brug for fugt, sollys og pleje. De vokser i partier, og nogle gange, når de modner på samme tid du kan finde dig selv med et stort udbud af tomater. De kan nydes i forskellige former for retter samt saucer, og er også vidunderligt som planter.

Instruktioner

Forpakket en tomat sætteplante. Du kan plante tomat på forskellige måder, gennem frø eller ved at købe en lille voksende plante og genbeplantning det. Sidstnævnte er voksende tomater i din have nemmere end plantning af frø. Se efter tegn på en sund plante som mørk grøn, sund leder blade, der er fri for skadedyr.

•Look for en stor pulje, der kan holde tomatplante, når den vokser. Tomater generelt vokser i vidtstrakte planter, som kan være svær at styre. Plante dem i en gryde hjælper med at holde dem på ét sted, men plantning dem i en gryde for små til at holde planten er ikke sundt for tomater. Give dem plads til at vokse ved at plante dem i en gryde med en bred skygge, og beskære dem ofte eller overføre dem til jorden, når de vokser helt. Vælg en pulje, som har huller i bunden for at give mulighed for ordentlig dræning for anlægget.

•Anvend en potning mix, der vil give vækst til din tomat. Plantning tomat i en container hjælper med at fjerne visse skadedyr, fordi det isolerer plante i en potte, og en god pottemuld mix vil også hjælpe tomats vækst. Tilføje kompost til planten, da de interagerer meget godt i containere.

•Plant tomat på varm jord og i et solrigt område. Tomatplanter lide veldrænet jord, og denne type af jord også hjælpe rødder til at vokse sundt og forhindre rådner. Tomater også har brug for omkring otte timer af sollys om dagen, så plante dem i en solrig plet og de producerer sund frugt.

•Kapacitet anlægget. Din tomatplante skal vandes en tomme om ugen for at holde sig sund og forebygge blade fra rullende eller revner. Du kan også bruge fugt krystaller mix for at hjælpe planten bevarer fugten, hvis du ikke vande dem for et par dage.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com