Sådan reparation Sagging gipsvæg

August 9

Der er mindst tre grunde til sagging drywall: kontakt med fugt fra en lækage, der opstår i nærheden fastenerne; over spanning; og utilstrækkelig installation. Du kan reparere sagging drywall, så længe det ikke er våde. Drywall, der har været eller er stadig, våd vil smuldre når du forsøger at hæve den op igen. Du kan reparere drywall ved at installere tandbøjle bestyrelser mellem bjælker i loftet.

Instruktioner

•Climb i loftet, tage en lommelygte og målebånd med dig. Omhyggeligt gør din vej over loftet til området hvor drywall er kommet løs fra strøer. Den nemmeste måde at finde dette område er at bede en hjælper til at trykke let på loftet hvor sag er placeret. Træk isoleringen ud mellem strøer. Dette vil gøre det muligt for dig at installere seler mellem strøer.

•Measure afstanden mellem to strøer hvor sagging drywall er placeret. Den gennemsnitlige afstand bliver 16 til 24 inches.

•Klippe 8 fod lange 2 x 4 board med en rundsav i 16 eller 24-tommer længder. Tage dele af træ til loftet. Sted skinnen boards vandret, 4-tommer side ned, mellem de lodrette bjælker. Sørg for, seler er placeret over området sagging af drywall fordelt omkring 6 inches fra hinanden. Tryk klammeparenteserne ned med en hammer, indtil bunden af seler er selv med bunde af strøer. Drive 3-tommer søm gennem siden af strøer og i enderne af bandage bestyrelser.

•Measure og skær 8 fod lange 1 af 3 tommer bord i halve. Brug en stud finder til at finde strøer på begge sider af midten del af sagging drywall. Markere tværbjælke steder på loftet med en blyant. Dette trin udføres inde i huset, ikke i loftet.

•Kontroller en 2-tommer skrue halvvejs gennem begge ender af den 3-tommer side af et afsnit af 1 af 3 tommer board. Skruerne skal være mindst 1 tommer fra enderne af bestyrelsen til at holde bestyrelsen fra opdeling.

•Hold ene ende af brættet op til en af blyant mærker på loftet. Spørg en hjælper til at holde anden enden af brættet. Køre skrue gennem tandbøjle bestyrelsen, og i loftet tværbjælke. Flytte til den modsatte ende og hånd hjælperen boret. Spørg helper langsomt drive skruen på at ende af brættet til loft tværbjælke. Anden skruen vil trække sagging drywall, så du kan indsætte skruer gennem det i seler i loftet.

•Brug den variabel hastighed bore til kørsel 1-tommer drywall skruer gennem drywall i tandbøjle boards du installeret i loftet. Space skruerne 3 til 4 inches fra hinanden. Sørg for at skruehoveder er plan med overfladen af drywall. Fjerne tandbøjle bord og dække skruehoveder med drywall sammensatte.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com