Hvad kan jeg gøre, hvis mine tomatplanter Have blomstrer men ingen frugt?

August 9

Hvad kan jeg gøre, hvis mine tomatplanter Have blomstrer men ingen frugt?

Tomater er vellykket beboere i sommeren haven og kan bære frugt hurtigt eller langsomt, i store eller små størrelser og i rød, gul, orange, pink eller endda lilla colorations, afhængig af sort. Fordi tomater er selvbestøvende, kan en enkelt plante producere en stor høst på egen hånd. Alle tomatplanter kræver konsekvent pleje at vokse til frugtbærende modenhed, selv om, og fortsatte pleje at bære deres frugt. Hvis dine planter er modne, men nægter at angive frugt, Følg fejlfindingstip til at løse problemet.

Placering og ejerkrav

Lys og luft cirkulation er nogle af de vigtigste aspekter af tomat frugtsætning. Tomatplanter vil vokse i skygge, men kan ikke blomstre med held eller bære frugt der. Hvis din nonfruiting tomater i et skyggefuldt sted, flytte dem til et sted, hvor de får otte timer i solen hver dag med god luft og vand omsætning. Spil tomatplanter op i deres nye site til at garantere beskyttelse af jord-bårne sygdomme og bedre sol og luft eksponering.

Jord

Tomater skal rige ernæring og fugt i deres jord, men også kræver hurtig dræning og er ikke i stand til at bære frugt uden ressourcer af nærende jordbund. Mix 3 inches af organisk kompost ind i top 3 inches af jord omkring hver tomatplante til at øge løshed og ernæring af jorden. Kompost tilskynder effektivt kloakering ned til rødderne og bevarer fugt til langvarig brug, mens det organiske materiale tilføjer rige ernæring for tomat frugt vækst.

Ernæring

Tomater er sultne planter og kræver en høj grad af ernæring, men de er også kræsne om gødning. Anvende kvælstofgødning for tidligt i en tomatplante liv tilskynder vegetative vækst, men skader fremtidige frugt sæt. Hvis du har brugt kvælstof-tunge gødning, skifte til afbalanceret 10-10-10 eller 12-12-12 at tilskynde frugtsætning. Hvis du ikke har ved hjælp af gødning, give tomater en dosis på 10-10-10 gødning straks, pr anvisningerne på pakken. Tomater kan ikke bære frugt uden ressourcer i kosttilskud.

Vand

Tomat frugt er 95 procent vand, så manglen på vand gør det umuligt for planter til at producere frugt. Øge din vanding til 2 til 3 inches af vand en gang om ugen for udendørs planter og 2 til 3 inches af vand hver tre dage for potteplanter tomatplanter. Denne stigning vil give tørstige planter ressourcer til at udvikle og modnes deres frugt.

Beskyttelse

Tomatplanter stop producerer frugt, når temperaturen falder under 60 F, så dit problem kan være sæsonbestemt. Hvis du nærmer dig den første frost i efteråret og dine tomater stoppe deres frugtproduktion, de potteplanter og flytte dem indendørs til et beskyttet område for fortsatte frugtsætning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com