Hvordan man kan forklare en 3-faset Converter

August 9

Hvordan man kan forklare en 3-faset Converter

Elektriske enheder, der bruges til at omdanne elektrisk strøm til forskellige bølgeformer er benævnt elektriske omformere. Omformere kommer i forskellige former og kan foretage forskellige ændringer i elektricitet, tør som konvertere en enfaset til en tre-faset strømforsyning. Forklarer et trefaset converter indebærer taler om dens formål, fordelene ved dets anvendelse, hvor teknologien anvendes og hvordan det sammenligner til andre trefasestrøm generatorer.

Instruktioner

•Speak om den vigtigste funktion af et trefaset converter, som er at omdanne enfaset energi som en enfaset 220 Volts AC nuværende i tre-faset 220 volt AC nuværende, der kan bruges af tunge elektrisk udstyr såsom motorer, svejsning maskiner og computere.

•Discuss de grunde, hvorfor folk bruger trefasede omformere som de besparelser, de får, når ved hjælp af tre-faset omformere og tilgængeligheden af tre-faset omformere i områder hvor der ikke er nogen tre-faset strømforsyning. Taler om de fleste forbrugere foretrækker at bruge tre-faset omformere i deres linje af arbejdet, fordi tre-faset omformere er mere pålidelige end generatorer og kræver lidt vedligeholdelse.

•Læs om Karakteristik af en tre fase generator og sammenligne brugen af en tre-faset generator versus brugen af et trefaset converter. Notere forskellen mellem begge enheder og nævne disse forskelle i din diskussion. Bemærk, at tre-faset generatorer har bevægelige mekaniske dele, mens tre-faset omformere ikke. Forklare, at tre-faset omformere ikke udleder CO2 og er derfor mere venligt til atmosfæren. Nævne, at generatorer bruge fossile brændstoffer og generere støj, mens omformere fungerer lydløst og ikke producere dampe.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com